NEZABORAVNI TULUM

Katy Perry se za 32. rođendan vratila u školske klupe

01.11.2016 u 11:14

Bionic
Reading

Kada se na jednom mjestu zateknu Katy Perry te glumci Orlando Bloom, Jessica Alba i Kate Hudson, dobar provod je zagarantiran, barem ako je suditi po fotografijama s otkačene proslave 32. rođendana pjevačice. Katy Perry ništa nije željela prepustiti slučaju, a inspiraciju za temu ovogodišnjeg rođendana pronašla je u filmu 'Briljantin'

Za pjevačicu Katy Perry proslava 32. rođendana bila je idealna prilika da se  ponovo vrati u školske klupe, no ovoga puta u ulozi zločeste ravnateljice Hudson koja ljubi trenera gimnastike Orlanda Blooma. Nije riječ o scenariju za novi spot ili film, nego o originalnoj ideji pjevačice za svoj rođendan.

Katy Perry kao zločesta ravnateljica Hudson, a Orlando Bloom kao trener gimnastike


Katy je doslovce imala noć za pamćenje, a čini se da je inspiraciju pronašla u Oliviji Newton-John i Johnu Travolti i njihovom zajedničkom filmu 'Briljantin' jer je party bio na temu srednjoškolaca 50-ih godina prošlog stoljeća. Pjevačica se za svoj rođendan i prigodno kostimirala, stavivši na glavu žutu periku s predimenzioniranom pundžom, a uz boju kose uklopila je žutu košulju te suknju i sako od tvida.

Orlando y katy??????@katyperry at #HudsonHigh Katy's birthday party ????

A video posted by VideosOfPerryy (@katyupshop) on

@katyperry at #HudsonHigh Katy's birthday party ????

A video posted by VideosOfPerryy (@katyupshop) on

Rođendanska čestitka od 'Marilyn Monroe'

Njezina prijateljica, glumica Kate Hudson prerušila se u razuzdanu djevojku te se sukladno stajlingu  i ponašala cijele večeri, dok se dečko Katy Perry, glumac Orlando Bloom odlučio za kratke sportske hlačice i majicu dugih rukava s velikim slovom B i zviždaljkom na prsima. U cijeli stajling odlično se uklopila posvijetljena kosa koju Bloom ima zbog filma kojeg trenutno snima.

Happy birthday Hudson! ?? #SockHop

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Kate Hudson kao razuzdana djevojka

Fotografiju s nezaboravnog partija na svom je profilu na Instagramu objavila još jedna glumica, Jessica Alba

#aboutlastnight #HudsonHigh #detention -had a blast celebrating miss @katyperry

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Jessica Alba također je bila među uzvanicima na partiju