U STRAHU ZA ŽIVOT

Kim Kardashian nakon pljačke šokirala svojom vizijom doma

18.10.2016 u 15:32

Bionic
Reading

Kim Kardashian u potpunosti se povukla iz javnog života nakon pljačke u Parizu. Njezina PR služba odgodila je do daljnjeg njezina javna pojavljivanja, fotografije po društvenim mrežama trenutačno ne objavljuje, a jedino čemu se posvetila je tome da sa suprugom Kanye Westom što prije pronađe najboljeg izvođača radova koji će za njezinu obitelj izgraditi bunker. S druge strane svijeta, u Parizu, intervju za britanski Daily Mail dao je vratar i zaštitar hotela u kojem je Kim boravila u vrijeme kada je opljačkana te otkrio neke nove detalje pljačke i razloge zbog kojih je do nje došlo

Kada su u pitanju Kim Kardashian i njezina obitelj, zapravo više nijedan njihov postupak ne bi trebao biti čudan. No onda se dogodi nov moment i cijeli se svijet šokira njihovim nakanama i djelima. Tako su se mediji raspisali o tome kako nakon pljačke u Parizu Kim Kardashian i njezin suprug Kanye West planiraju izgraditi bunker, a da ne stoje samo na razmišljanjima, govori i podatak da su već kontaktirali specijalizirane tvrtke da im naprave nacrte.

Siguran dom, čija će lokacija ostati nepoznata, nalazit će se blizu kuća koje imaju članovi obitelji Kardashian, a zanimljivo je kako će se u njemu naći i bazen, teretana i kuglana, jer je Kim navikla na život u luksuzu. Iako su odavno opsjednuti strahom od pljačkaša i napadača te u svojoj vili imaju i panic room, sigurnosnu sobu u koju se vlasnik može sakriti ako dođe do provale, to ih do sada nije spriječilo da se svojim luksuzom ne naslikavaju po društvenim mrežama i reality showu'Keeping Up With Kardashians'


Zbog kćeri North West...


...i sina Sainta, Kim i Kanye grade luksuzni bunker

Upravo starletino naslikavanje u Parizu sa skupocjenim nakitom, točnije zaručničkim prstenom od 3,5 milijuna funti dovelo je do toga da postane žrtva pljačkaša koji su uletjeli u njezin apartman, vezali je i stavili u kadu te oteli luksuzni nakit. Iz dana u dan na vidjelo izlaze novi detalji, a dailymail.co.uk danas je donio intervju s 39-godišnjima Abdulrahmanom, koji je u Hotelu de Pourtales, u kojem je bila smještena Kim Kardashian kada se dogodila pljačka, radio kao vratar i zaštitar.


Ulazak pljačkaša u Hotel de Pourtales nije predstavljao nikakav problem budući
da je osiguranje nikakvo

Iako je dopustio da ga fotografiraju i objave tu sliku, Alžirac nije želio u potpunosti otkriti svoj identitet, u strahu da ga ne pronađu pljačkaši. No ispričao je za Daily Mail sve što se te večeri događalo u hotelu. Hotel de Pourtales, u osmom arondismanu, oduvijek je bio omiljeno mjesto za odmor u Parizu slavnih i bogatih jer su ondje mogli proći nezamijećeno.

Vodstvo hotela nije htjelo postaviti nadzorne kamere upravo zbog privatnosti slavnih osoba, kako bi mogle u hotel ulaziti u pratnji prostitutki i slično a da ih nitko ne snimi. Upravo to kao jedan od razloga pljačke navodi Abdulrahman. 'Osiguranje u hotelu je nikakvo i vlasnike uopće nije briga za to. Upozorio sam ih prije nekoliko godina da moraju postaviti kamere, osiguranje i sve potrebno jer će se nešto loše dogoditi. Pa šifra za ulazna vrata nije se mijenjala već godinama i svi je znaju, stoga svatko može neometano ući u hotel', rekao je zaštitar.

A da se šifra na ulaznim vratima nije promijenila ni dva tjedna nakon pljačke, uvjerili su se britanski novinari koji su ušli u hotel na staru i dobro poznatu šifru.

??????

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Na Instagramu se Kim Kardashian hvalila svojim skupocjenim prstenom

Prisjećajući se kobne večeri, vratar i zaštitar rekao je kako su pljačkaši stigli odjeveni u policajce. Pokucali su na vrata, a on im je rekao da ih sami otvore. Mimikom su mu dali do znanja da ih ipak on otvori, a kada se približio vratima, vidio je navučene maske preko lica i tada je shvatio da je riječ o pljački. Prislonili su mu pištolj na glavu i natjerali ga da ih odvede do apartmana Kim Kardashian.

I vrata njezina privatnog apartmana nemaju nikakvu zaštitu, odnosno imaju najobičniji ključ koji ne smeta nikome tko želi nasilu ući. Tijekom pljačke otmičari su mu naredili da prevodi Kim Kardashian što oni žele od nje, a potom su ga vezanog ostavili. Kada je stigla policija, Alžirac je ostao vezan još nekoliko sati budući da policija nije znala kako bi ga oslobodila.

Zbog svega što se dogodilo, a i curenja informacija iz same policije, Abdulrahman strahuje za svoj život.