A ŽELI KĆER

Kurbašino splitsko slavlje prije rođenja drugog sina

14.10.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Poznati glumac jučer je u Splitu uz obitelj proslavio 38. rođendan, a velika želja da mu drugo dijete bude kći, priznaje, ne vjeruje da će se ostvariti

Nadolazeći dani za splitskog glumca Roberta Kurbašu bit će u znaku iščekivanja dolaska druge bebe, a jučerašnji je ipak bio posvećen samo njemu jer je slavio 38. rođendan.

'Proslavili smo ga u Splitu, obiteljski, uz večeru. Tu smo već nekoliko dana i bit ćemo do sredine studenog, kad beba treba doći na svijet. Kristina i ja smo odlučili da se rodi u Splitu, kao i Marko Ilija', rekao nam je Robert. Šuškanja da će po drugi put dobiti sina glumac nije htio potvrditi, ali ni demantirati:

'Ne vjerujem da će biti curica jer kod nas su u familiji sami sinovi, pa mi valjda nije suđeno', našalio se glumac. Da bi bio podrška i pomoć supruzi u zadnjem mjesecu trudnoće, Robert je oslobodio svoj poslovni raspored.

'Ne snimam ništa novo i u svemu sam posvećen obitelji koja je na prvom mjestu. Pripremamo Marka Iliju na dolazak bebe. Bit će veselo, no kako su mu tek dvije i pol, ne vjerujem da će biti ljubomore. U svakom slučaju, svi se veselimo i jedva čekamo novog člana familije', zaključio je Kurbaša.