18. STUDENOG

Kuzma & Shaka Zulu i Krešo & Žuvi u Tvornici kulture

18.10.2016 u 15:38

Bionic
Reading

Splitske legende italo disco - synth zvuka Kuzma & Shaka Zulu te pioniri teretana rapa Krešo i Žuvi dolaze prodrmati Tvornicu Kulture u petak 18. studenog. Bit će to njihov najveći zajednički koncert do sada

Splitski italo disco dance duo Kuzma & Shaka Zulu od osnutka 1993. godine na glasu su kao vrsni zabavljači. Poznati su po duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Već su puna dva desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, te su prerasli u svojevrsTan fenomen koji puni klubove i koncerte.


Kuzma & Shaka Zulu iza sebe imaju četiri studijska albuma. 'Prva liga' je prvi album koji je izrodio hitove 'U mojoj ulici', 'Vozimo se, vozimo', uslijedio je 'Lito ide mala' s istoimenim singlom i jednom od kultnih pjesama benda. Treći album 'Idemo na more' donosi istoimenu stvar kao i 'Popi' pivu, skoči u Rivu'. Nakon duže studijske pauze 2010. bend objavljuje album 'Di ćemo večeras'.


Dvojica splitskih MC-a Krešo i Žuvi se priključuju ovom koncertu. Krešu Bengalku mnogi znaju kao člana Kiše metaka, a još prije toga kao čestog gosta na albumima Dječaka. Žuvi je na sceni odradio znakovit staž kao član bendova Ruganje, Extra i Mod Squad, a kad se preselio sa Blatina na Split 3, postao je Krešin susjed i uskoro je nastao njihov prvi zajednički album 'Brokva'.


Ulaznice
Ulaznice su u pretprodaji 40 kn, dok će na dan koncerta ta cijena biti 55 kn.

Službena prodajna mjesta:
•Klub Šibenčana - svaki dan od 18:00 - 23:00
•Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
•Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
•Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
www.entrio.hr

Organizator koncerta je YEM.