ZGODNA SPLIĆANKA

Ljeto slavlja za elegantnu Viktoriju Rađu

11.07.2016 u 18:58

Bionic
Reading

Zgodna Splićanka proteklog je vikenda pružila podršku prijateljici modnoj dizajnerici Aleksandri Dojčinović na drugoj godišnjici otvaranja njezinog dućana u Splitu. Prošlog tjedna Viki je proslavila 39. rođendan, a u kolovozu ona i Dino slave 15 godina braka

Uvijek besprijekorno elegantna Splićanka Viktorija Rađa nije razočarala svojim stilom ni na maloj splitskoj svečanosti Aleksandre Dojčinović kojoj su prisustvovale i Danijela Martinović, Ana Čagalj, Vjekoslava i Hana Huljić.

Ovo ljeto za zgodnu Viktoriju obilježeno je slavljima. Sedmog srpnja proslavila je 39. rođendan, a ona i suprug slavili su i jedno rođenje. Naime, vjenčani kum Dina Rađe pjevač Petar Grašo postao je ujak, Buga Grašo rodila je kćer, a prvoj unučici u obitelji Grašo veselili su se i supružnici Rađa.

Ovog kolovoza za Dina i Viktoriju posebna je godišnjica, 20. kolovoza obilježit će 15 godina braka u kojem su dobili dva sina. Vjenčali su se 2001. na jahti usidrenoj kraj otoka Korčule.

'Imala sam sreću što sam naišla na dobru osobu, dobrog čovjeka i prekrasnog muškarca. Nekog tko me razumije. Kad me pitate za formulu mog braka mogu reći da je tu uloženo puno tolerancije, ljubavi i ljudskosti. Po meni svatko bi trebao odnos do kojeg mu je stalo graditi na onoj; ne radi nešto što ne bi želio da netko drugi tebi radi. Važno je da si ljudi daju slobodu u smislu poštovanja svačije individualnosti. Uz njega se osjećam sigurno i voljeno, a to svakoj ženi treba', rekla je svojevremeno za časopis Story.


Ivan Gace, Viktorija Rađa, Aleksandra i Danilo Vukičević


Viktorija Rađa i Danijela Martinović

396693,424074,282405,337186