PREKO OCEANA

Luce Arbulić uskoro na prvom dalekom putovanju

30.01.2015 u 15:44

Bionic
Reading

Tatjana Dragović i njezin životni partner Vlaho Arbulić sa svojom će kćerkicom Luce, kako doznajemo, uskoro otputovati u Ameriku

Ponosni tata Vlaho Arbulić nije odolio pohvaliti se putem društvenih mreža svojom i Lucinom vizom za SAD, a otkrio je i kako će ondje spojiti poslovne i privatne obaveze.

Četveromjesečnoj djevojčici ovo će biti prvi dulji put i prvi posjet Americi, za koju Vlahu i Tanju vežu brojne uspomene. Naime, 24-godišnji student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, model i glazbenik ondje je živio tijekom srednjoškolskog obrazovanja. U jednom od svojih intervjua kazao je kako mu je takva kulturološka promjena bila stresna u početku, ali da školovanje u Americi pamti kao jedno predivno iskustvo koje ga je uvelike oblikovalo kao osobu.

Tatjana je pak devedesetih godina karijeru modela gradila i u Americi, a kasnije je često putovala s djecom i bivšim suprugom Goranom Ivaniševićem, gdje su se i vjenčali. Sada će s novopečenom obitelji ponovno otputovati u omiljenu zemlju, čemu se, doznajemo, neizmjerno vesele.