VATRENA NAVIJAČICA

Mirta Šurjak: Proslava, jedna fotografija i bračna ponuda

18.10.2016 u 12:16

Bionic
Reading

Vijest da su Hajdukovi navijači preuzeli četvrtinu dionica voljenog kluba s Poljuda, bila je dovoljna da vatrena navijačica i HTV-ova sportska novinarka Mirta Šurjak to proslavi. Okružena muškim društvom Mirta nije skrivala ponos i sreću, a zbog objavljene fotografije iz noćnog izlaska, ponovno je zagolicala mušku maštu, budući da su njezine grudi ponovno bile u prvom planu. Stoga i ne čudi što je odmah dobila i bračnu ponudu, no nije ju željela komentirati

Fotografijama koje redovito objavljuje na svom profilu na Instagramu, HTV-ova sportska novinarka Mirta Šurjak redovito golica mušku maštu. Tako je i s posljednjom, objavljenom ovog vikenda, kada je slavila s prijateljima nakon što su navijači Hajduka preuzeli četvrtinu dionica voljenog kluba s Poljuda.

Poznato je da je Mirta Šurjak strastvena Hajdukova navijačica, stoga ju je taj događaj posebno oduševio, a njezina sreća mogla se vidjeti i na snimljenoj fotografiji. Odjevena u traperice na tregere i s traper košuljom, ispod koje je provirivala dekoltirana bijela majica, Mirta je snimljena u zanosu. Fotografiju je potpisala kao 'jedna spontana', a sama je prokomentirala riječima 'Balconcini da Verona', očigledno interna šala između nje i njezinih prijatelja.

About last night..jedna spontana????????????????

Fotografiju objavljuje Mirta (@mirta.surjak1)

Za ovu fotografiju Mirta Šurjak je dobila i bračnu ponudu

Omiljena odjevna kombinacija - traper tregerice i bijeli topić

Za tu fotografiju Mirta je dobila i jednu bračnu ponudu, koju nije komentirala. Sportska novinarka inače na svom profilu na Instagramu ima više od 40 tisuća vjernih pratitelja s kojima dijeli fotografije iz svog privatnog života.

Stadion Poljud..working time⚽️⚽️

Fotografiju objavljuje Mirta (@mirta.surjak1)

Mirta Šurjak vatrena je navijačica splitskog kluba Hajduk