ZVIJEZDA INSTAGRAMA

Mirta Šurjak u epizodi 'Kraće ne može'

15.03.2016 u 15:52

Bionic
Reading

Modne eskapade novinarke sportske redakcije HTV-a očito ne zabrinjavaju njezine šefove, pa se zgodna Splićanka i na službenim snimanjima pojavljuje u najkraćim mogućim modnim kreacijama. I time se lijepo pohvali na društvenim mrežama. Sudeći po čistkama i novoj politici na HTV-u, odvažnoj Mirti konzervativna politika zasigurno će uskoro stati na rep, a to znači da će duboke dekoltee i minice morati ostaviti za noćne klubove. Neki njezini obožavatelji teško će to podnijeti

Kad je u pitanju Splićanka Mirta Šurjak, tabui su za nju nepoznat pojam. Sudeći po fotografijama koje objavljuje na svom Instagramu, sportska novinarka HTV-a ne krije kolika je zaljubljenica u nogomet i vatrena navijačica Hajduka, ali ne krije ni svoje atribute. Na nekim drugim javnim televizijama u svijetu njezinim šefovima bi se zbog toga dizala kosa na glavi.

Mirta je bila seks simbol HTV-a, no čini se ne zadugo. Kako stvari stoje, atraktivna novinarka koja se voli pohvaliti dužinom svojih nogu i dubinom svog dekoltea više neće moći iz tjedna u tjedan skraćivati svoje minice jer puritanska politika vladajućih koja savija svoje gnijezdo na Prisavlju zasigurno neće tolerirati baš toliku odvažnost. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Mirta 'skockati' za javljanje u središnji 'Dnevnik' u nadolazećim mjesecima i koliko će joj imidž seksi novinarke biti plus na Prisavlju.

Jedna spontana s jučerašnjeg snimanja...uoci gostovanja kod Lokomotive????❤️??

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

Jedna od sinoc...??????

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

Na radnom zadatku⚽️⚽️...zamisljena????

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on