NAJTEŽI ZLOČINI

Na Novoj TV kreće nova emisija 'Tragovi'

07.03.2016 u 10:16

Bionic
Reading

Danas će na Novoj TV biti prikazana prva epizoda nove dokumentarne emisije 'Tragovi' koja će obrađivati najteže hrvatske zločine. Urednik projekta je novinar Domagoj Mikić, nekadašnji dio tima magazina 'Provjereno'

U prvoj emisiji 'Tragova' bit će rekonstruiran slučaj 16-godišnje Anite Kulaš, kojoj se izgubio svaki trag nakon što je sišla na autobusnoj stanici nedaleko od svoje kuće blizu Dugog Sela.

Kroz 40 minuta pred kamerama će svoju ispovijest dati članovi Anitine obitelji i prijatelji, ali i obitelj ubojice, dok će o samom zločinu prvi put govoriti policijski djelatnici i Državno odvjetništvo.

Posljednji put vidjena je kako izlazi iz autobusa od tada joj se gubi svaki trag! Sto se je dogodilo s nestalom 16-godisnjakinjom? Budite uz TRAGOVE u ponedjeljak 22:15 na NOVA TV!

Posted by Domagoj Mikić on Tuesday, 1 March 2016

'Tragovi' na vjerodostojan način rekonstruiraju slučajeve koji su šokirali Hrvatsku. Ističu se visokom razinom produkcije, odnosno snimanja emisije, a priča je ispričana kroz perspektivu svih sudionika koji su na izravan ili neizravan način uključeni u sam događaj', govori Mikić, naglašavajući kako su kamere 'Tragova' snimale na autentičnim lokacijama važnima za priču.