U GLAMUROZNIM IZDANJIMA

Naše televizijske voditeljice pokorile crveni tepih

19.03.2016 u 11:10

  • +39

Svečana dodjela nagrade Večernjakova ruža

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec, Goran Stanzl

Bionic
Reading

U zagrebačkom HNK-u svečano su dodijeljene Večernjakove ruže – nagrade najzaslužnijim televizijskim, radijskim, glazbenim licima i emisijama, a crveni tepih pokorile su naše lijepe televizijske voditeljice

Poznata lica s malih ekrana svoje su stylinge prilagodila svečanoj dodjeli, a dok su Mia Kovačić i Korana Gvozdić odabrale duge večernje haljine, sportska novinarka Lana Banely odlučila se za mini crnu haljinu s čipkastim detaljima. Njezina kolegica s HTV-a Jelena Pajić nosila je haljinu midi dužine u prljavoroza nijansi, Pantoneovoj hit boji za ovu godinu, s asimetričnim izrezom oko vrata, a styling je osvježila cipelama u ružičastoj nijansi i višebojnom clutch torbom.

Ovogodišnju dodjelu vodili su Nevena Rendeli i Ivan Vukušić, a Večernjakovu ružu dobio je Dalibor Petko, voditelj Narodnog radija, dok je najboljim novim licem godine proglašena Mia Negovetić, pobjednica prve sezone RTL-ova showa 'Zvjezdice'. Nagradu za najbolje TV glumačko ostvarenje godine dobio je Goran Navojec, a u kategoriji glazbenika godine slavili su 2Cellos.

Večernjakovu ružu za najbolju radijsku emisiju osvojila je 'Žerina vesela lista' Radija Dalmacije, Zoran Šprajc je najbolja TV osoba godine, a show 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' po mišljenju Večernjakovih čitatelja najbolja je TV emisija.