VELIKI POVRATAK

Ovako izgleda i zvuči Adele nakon tri duge godine

23.10.2015 u 11:35

Bionic
Reading

Prošlo je pet godina otkako je engleska pjevačica i multiinstrumentalistica Adele objavila album. Fanovi su posebno uzbuđeni otkad je nedavno najavila novi album nazvan '25', koji će biti objavljen 20. studenog. Prije njega objavila je singl 'Hallo' za koji je snimila i videospot

'Ako moram opisati svoj novi album, rekla bih da je to album mog pomirenja sa samom sobom. Pomirila sam se sa svime što sam napravila i što nisam' izjavila je Adele.

Videospot za pjesmu 'Hello', koji je najava njezina novog albuma, snimljen je u Montrealu u režiji Xaviera Dolana. U intervjuu za Beats1 Radio Adele je opisala svoje iskustvo sa snimanja tog spota.

'To je dosad moje najinspirativnije snimanje spota. Od Xaviera sam naučila kako biti glumica. Naučio me kako plakati i glumiti i jako sam ponosna na njega. Ovo je moj najbolji video uradak i jako sam sretna', rekla je Adele.

Novi album bit će njezin treći po redu. Za prvi '19' dobila je Grammyja za najboljeg novog umjetnika. Drugi '21' proslavio ju je diljem svijeta. Riječ je o najprodavanijem albumu 21. stoljeća koji joj je donio Grammyja za album godine te još pet drugih. Prije dvije godine pjevačica je osvojila Oscara za pjesmu 'Skyfall' iz istoimenog filma o Jamesu Bondu.                                                                                        

                                                                                      Novi singl Adele 'Hello':