NASTAVAK RASPLESANE PRIČE

'Ples malog pingvina 2'

08.11.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Nastavak animiranog hita 'Ples malog pingvina' koji je nagrađen Oscarom, 'Ples malog pingvina 2' vraća gledatelje u veličanstvena 3D područja Antarktika. Film u naša kina dolazi 17. studenoga, a do tad sve o rasplesanim pingvinima saznajte na našoj podstranici

Godine 2006. pojavio se film koji ne samo da je oduševio gledatelje, već ih je inspirirao za tap. 'Ples malog pingvina' bio je svjetski hit i dobio je brojne nagrade, uključujući Oscara za najbolji animirani film. Potaknuo je i veće poklanjanje pažnje zaštiti okoliša i divljih životinja te postao sinonim za tap.

U nastavku filma, rasplesani pingvin i junak prvog djela Mumble, majstor tapa, ima problem - njegov je sinčić Erik koreofob. Ne želi plesati i bježi te upoznaje Svena - pingvina koji zna letjeti! Mumble nema želju boriti se s karizmatičnim novim uzorom.

No, svijet potresaju snažne sile.

Erik spoznaje koliko je Mumble hrabar kad okupi različite pingvine i druge predivne životinje - od sićušnog krila do divovskog morskog slona.

Redatelj filma 'Ples malog pingvina 2' je George Miller, dobitnik Oscara za prvi film 'Ples malog pingvina'. Glasove likova sinkronizirali su Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Alecia Moore (P!nk), Brad Pitt, Matt Damon, Sofia Vergara, Common, Hugo Weaving, Richard Carter, Magda Szubanski, Anthony LaPaglia i Benjamin Lil P-Nut Flores Jr.