FJAKA NA TRAJEKTU

Prepoznajete li našu glumicu koja spava na trajektu?

24.07.2015 u 11:21

Bionic
Reading

Dugo toplo ljeto samo što nije započelo za Milu Elegović, a do tog je trenutka dijeli tek jedan dan. Čim večeras završi nastup na otvorenju Olibskog ljeta, glumica će se uputiti na zasluženi odmor

'I to u nepoznatom pravcu', kaže nam Mila, a na pitanje hoće li joj se na odmoru pridružiti i neki muškarac, samo se zagonetno nasmijala.

Glumica prošle noći gotovo pa i nije spavala, ali ne zbog visokih temperatura koje su posljednjih dana pogodile zemlju, već zato jer je morala stići na trajekt za otok Olib, na kojem će večeras izvesti svoju novu pjesmu 'Barakuda'.

Ranojutarnji trajekt za Olib.Veceras imam koncert kod mog dragog prijatelje Ljube Zecevica.otvorenje Olibskog ljeta .pusa svima

Posted by Mila Elegović on Friday, 24 July 2015

'Iz Zagreba sam krenula već oko tri ujutro kako bih se ukrcala na trajekt u 8.30', rekla nam je glumica, a na trajektu je nakratko i zaspala. I to na sjedalicama!

'Nema ljepšeg osjećaja nego kad se možeš odmoriti dok oko tebe puše lagan vjetar, a u zraku se osjeća miris mora. Obožavam ljeto, samo mi je žao zbog ovih silnih požara na jugu', kazala je Mila Elegović.