POČECI KARIJERE

Prepoznajete li ove 'opake' rokere?

18.06.2015 u 00:17

  • +3

Festival umjetnosti osnovnih škola grada Zagreba - FUŠ

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec / Pixsell

Bionic
Reading

Priznajemo, ni mi ih nismo prepoznali, ali memorirajte si negdje ove face jer za koju godinu mogli bismo vam opet postaviti isto pitanje

Oni su Electric shock, sviraju skoro već tri mjeseca, a počeci njihove karijere vezani su uz FUŠ - Festival umjetnosti osnovnih škola grada Zagreba.

Festival je održan prvog dana ljetnih praznika u dvorištu OŠ Dr. Ivan Merz. Čast otvaranja festivala, točno u 18.32 sati, pripala je upravo Electric shocku, bendu čiju okosnicu čine dva snažna vokala Svena Tona i Andre Vranića. Uz njih, u bendu su još dva gitarista i basist iz učeničkih redova te gitarist i bubnjar iz redova nastavnika. Gostujući uoči festivala na HRT-u, otkrili su da uzor pronalaze u bendu Rolling Stones, a od vrsta glazbe preferiraju 'Čokoladu'.

Jedan od pokretača festivala je Mišo Basić, član Electro shocka i nastavnik koji 'opake' rokere podučava u sviranju gitare.

Na festivalu su se uz ostale školske bendove i plesnu skupinu, mogli vidjeti i video radovi mladih školskih filmaša, a kao zvijezda večeri nastupio je popularni bend Markiz.