NOVI IZGLED

Severina kao seksipilna osvetnica

18.04.2010 u 09:23

Bionic
Reading

Severina je snimila spot za pjesmu 'Lola' koja se nalazi na albumu 'Miligram' beogradskog autora Aleksandra Milića Milija i koji je u svega par mjeseci prodan u nevjerojatnih 250.000 primjeraka

Ovih se dana naveliko spekuliralo o radnji i sadržaju novoga spota za Severininu pjesmu 'Lola' koja se nalazi na kompilacijskom albumu Aleksandra Milića Milija 'Miligram', piše Seve Fan Club. Album koji je u nekoliko mjeseci prodan u 250.000 primjeraka dobit će tako i svoju prvu ekranizaciju, i to za pjesmu 'Lola' koja će izgleda ipak biti provokativna i u skladu s riječima pjesme.

Aleksandar Milić Mili poručio je da je već na snimanju shvatio da će spot nadmašiti sva njegova očekivanja, a s tim se slaže i sama Severina. Ona je, naime, objeručke prihvatila ideju Ivane Bajić, producentice i scenaristice spota, i tako u spotu utjelovila seksipilnu osvetnicu, upravo onako kao što je Marina Tucaković opisala u tekstu pjesme.

Za vrhunsku režiju spota zaslužan je poznati redatelj Aleksandar Kerekeš Keki iz produkcijske kuće Visual Infinity, poznate po visokobudžetnoj produkciji spotova. Za Severinin besprijekoran izgled u spotu zaslužni su među ostalima hairstylist Ana Vujadinović i make-up artist Marko Nikolić. Spot za pjesmu 'Lola' sniman je na nekoliko lokacija, tako je Severina, osim u luksuznom prostoru Atlas Capital Centra u Podgorici, dijelove spota snimila i u poznatom beogradskom klubu Magacin. Premijera je najavljena za dva tjedna.