NJEGOVA 'MORSKA VILA'

Što je to spojilo Antoniju Blaće i Dalibora Matanića?

23.12.2015 u 14:47

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće snimila je najavu za Europsko prvenstvo u Poljskoj, a režirao ju je Dalibor Matanić. Kako se Antonija snašla pred kamerom nagrađivanog redatelja, vidjet ćemo uskoro

'Vjerujem da će najava probuditi osjećaj nacionalnog ponosa i da će ljudi biti zadovoljni viđenim jer naši rukometaši zaslužuju sve najbolje. I da naglasim - ne samo kad pobjeđuju, nego i kad gube', izjavila je voditeljica, a ovim projektom na neki način postala je morska vila iz istoimene pjesme Daleke obale, neslužbene himne naše muške rukometne reprezentacije. S Daliborom Matanićem dosad nije surađivala.

'Toliko je profesionalna da je dosadna. Sve napravi bez greške, nema s njom nikakve muke i nemam uopće potrebu vikati na nju. Nimalo zanimljivo', rekao je Matanić o suradnji s Antonijom. Ni on ni voditeljica ne propuštaju gledati utakmice u kojima igra reprezentacija, a Antonija je otkrila da joj je u to vrijeme cijeli stan u znaku šahovnice.

S RTL-a najavljuju da je taj foršpan novitet u hrvatskoj produkciji. Upravo će RTL televizija prenositi utakmice Europskog prvenstva u Poljskoj koje počinje 15. siječnja.