DOBAR POSAO U HOLLYWOODU

Što to Emmy radi u rukama Fani Stipković?

16.10.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Bivša manekenka, danas novinarka u Španjolskoj nedavno je boravila u Los Angelesu i prisustvovala konferenciji 'Kako dobiti Emmy', no provod u Kaliforniji nije bio isključivo vezan samo za posao

Možda su je dva puta proglasili najseksipilnijom europskom novinarkom, no ambicioznoj curi s otoka Fani Stipković priznanja na račun ljepote nisu cilj već samo vjetar u leđa za nova postignuća. Nakon skoro četiri godine života u Španjolskoj gdje je početkom godine lansirala i svoj projekt Fani TV, zgodnu Korčulanku posao je prošlog tjedna odveo u Los Angeles.

Naime, Fani je u Hollywoodu sudjelovala na velikoj međunarodnoj konferenciji 'Kako dobiti Emmy' , a pritom se i uvjerila kakav je osjećaj imati prestižnu američku TV nagradu u rukama.

Naravno da događaj poput tog ne bi pao u zaborav, nekadašnja manekenka svoj doživljaj podijelila je s prijateljima naglasivši kako se 'u životu uvijek trudi naučiti nešto novo'. A da posao ne bi ostao bez užitka, otkrila je i kako izgleda zalazak sunca na poznatoj plaži Malibu, no ne i tko joj je pravio društvo na dalekom putovanju.

A photo posted by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on