U ZAGREBU 14. PROSINCA

Tony Cetinski spreman za turneju

05.12.2012 u 15:29

Bionic
Reading

Pripreme Tonyja Cetinskog za Karlovačko Live privode se kraju. Već je spreman za veliku turneju kojom će u mjesec dana gostovati u sedam hrvatskih gradova. Sve počinje u petak, 7. prosinca u Splitu, zatim se nastavlja u Osijeku 9. prosinca, nakon toga slijedi Zagreb 14. prosinca, Rijeka 16. prosinca, Zadar 21. prosinca, Karlovac 23. prosinca, a posljednji koncert turneje održat će se 26. prosinca u Varaždinu

Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva slavi svoj 10. rođendan, pa je i scenografija pozornice vrlo atraktivna i slavljenička, kako i treba biti za obilježavanje jubilarne obljetnice.

Kako se moglo vidjeti na probama za turneju, Tony Cetinski će pripremiti doista poseban show. Osim toga, u svakom gradu s Tonyjem će nastupiti posebni gosti iznenađenja.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika zasigurno će osigurati savršenu atmosferu za uživanje s prijateljima u društvu omiljenog Karlovačkog. Na slavljeničkoj turneji Karlovačko live predstavit će pjesme sa svog novog albuma 'Opet si pobijedila', a publiku će oduševiti i svojim starijim hitovima.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su na internetu putem Eventima.