MLAĐAHNI CELEBRITY PAR

'Zajedno smo već par godina, ali sad smo to odlučili i službeno priznati'

21.05.2016 u 19:17

Bionic
Reading

Dugo se već šuška da je mlada holivudska zvijezda Chloe Grace Moretz u vezi s najstarijom sinom Davida i Victorije Beckham, Brooklynom, no mlađahna glumica odlučila je to sad konačno i službeno potvrditi jer joj je, kaže, dosta skrivanja

Glasine da je 19-godišnja glumica u vezi sa 17-godišnjim najstarijim sinom obitelji Beckham, pojavile su se u ljeto 2014, a Brooklyn se čak neko vrijeme viđao s mladom francuskom glumicom Soniom Ben Ammar

U intervjuu za TV emisiju The Talk Chloe Grace Moretz konačno je priznala da su oduvijek bili bliski, ali da su tek sad odlučili to i službeno obznaniti.

'Nas dvoje smo zajedno već par godina, ali smo tek sad to odlučili priznati. Stalno bježimo od ljudi koji nas pokušavaju fotografirati. Stoga smo se odlučili na ovaj korak jer to ipak utječe na našu vezu. Nismo mogli normalno izići u restoran ili kino', otkrila je glumica.

Late night take out with bae ❤️

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on


Stoga su odlučili promijeniti pristup kad je interes medija u pitanju, u nadi da neće biti toliko zanimljivi paparazzima i javnosti jednom kad se zna da su u vezi.

'Pomislili smo: Što ako budemo otvoreniji i srušimo željeznu zavjesu i pustimo ih da nas fotkaju, onda im više valjda više nećemo biti zanimljivi', objašnjava glumica koja je sa svojim dečkom pozirala prije nekoliko dana na crvenom tepihu, i to na premijeri svog novog filma Neighbors 2: Sorority

❤️

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on


Otkrila je i da je Brooklyn Beckham samo zbog toga doletio k njoj u Los Angeles. 'Jako je sladak. On je jako iskren i nježan', priznala je Chloe Grace i usput otkrila da su se upoznali prije dvije godine u teretani.

Brooklyn Beckham je na svom Instagram profilu zadnjih dana podijelio nekoliko fotografija s Chloe, a slatka glumica navodno je osvojila i srca njegovih roditelja te je čest gost u domu Beckhamovih.

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on