mnoge su iznenadili

A gdje je Meghan? Princ Harry na Super Bowlu u društvu princeze Eugenie

14.02.2022 u 13:59

Bionic
Reading

Princ Harry je uživao na svom prvom Super Bowl u životu, a sportski spektakl na stadionu u Kaliforniji pratio je u društvu svoje sestrične, princeze Eugenie čiji je otac kontroverzni princ Andrew

Princ Harry je snimljen s 31-godišnjom princezom Eugenie na tribinama stadiona SoFi u Los Angelesu, a premda su nosili zaštitne maske fotografima nisu promaknuli. Bez obzira na to što je isticao kako je napustio kraljevsku obitelj, sjedio je u VIP loži. Eugenie je uvijek u sjeni poznatijih i popularnijih bratića, prinčeva Williama i Harryja, no prema pisanjima britanskih medija, upravo je ona miljenica kraljice Elizabete II.

Eugenie je u posjet bratiću došla iz doma u Windsoru gdje živi sa suprugom Jackom Brooksbankom i njihovim jednogodišnjim sinom Augustom, koji je nedavno proslavio svoj prvi rođendan. Podsjetimo, ona i Meghan Markle poznavale su se i prije nego je Amerikanka prohodala s Harryjem.

Osim Harry i Eugenie Super Bowl su došli oogledati Beyoncé i Jay-Z koji su izveli su najstariju kći Blue Ivy na Super Bowl 2022. Bili su ondje Justin Bieber i Hailey Baldwin te Kendall Jenner i njezni dečko Devino Booker. Kanye West je utakmicu pratio s dvoje najstarije djece North i Saintom, Jennifer Lopez s Benom Affleckom, a bili su ondje i Will Ferrell i Ryan Reynolds, Mark Wahlberg, Sean Penn.

  • +9
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia