NAKON ITALIJE I FRANCUSKE

Amal i George u potrazi za novim domom: Lokaciju su pronašli, još nedostaje - kuća

24.10.2024 u 11:23

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja kako glumac George Clooney i njegova supruga, odvjetnica i borac za ljudska prava Amal Clooney, već neko vrijeme traže zemlju u kojoj bi stvorili još jedan dom. Nakon vile na talijanskom jezeru Como, a potom i dvorca u francuskoj Provansi, ovoga je put, kažu, odluka pala na sunčani Portugal

Ako je vjerovati pisanju svjetskih medija, Amal i George Clooney mogli bi uskoro sa svojim blizancima preseliti u svoje novo utočište i to na sam jugozapad Europe - u Portugal. Nakon što su Italiju, i vilu na jezeru Como, zamijenili dvorcem u francuskoj Provansi, Clooneyjevi su odlučili da je vrijeme da krenu dalje.

A ovoga puta željni su sunca, ali i poznatih susjeda. Naime, u Portugalu svoje nekretnine već ima britanska princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank, a navodno su kuću tamo kupili i princ Harry i Meghan Markle.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Upravo im je navodno baš Brooksban 'bacio bubu u uho' i otkrio im čari obalnog grada Melidesa, udaljenog otprilike pola sata vožnje od Lisabona. Tamo se nalazi ekskluzivno odmaralište CostaTerra Golf and Ocean Club gdje su i on i princeza kupili nekretninu, ali i navodno Harry i Meghan.

Riječ je o iznimno luksuznom odmaralištu zatvorenog tipa u kojem se nalazi više od 300 luksuznih vila, a ključevi jedne od njih bi mogli pripasti i Clooneyjevima.

URNEBESNI GLUMAC

I Amal je pala u drugi plan: Ako se netko zna dobro zabavljati, onda je to George Clooney

Pogledaj galeriju

Inače, George Clooney i Jack Brooksbank su dugogodišnji prijatelji, a suprug princeze Eugenie čak je neko vrijeme radio kao brend ambasador za Clooneyjevu tequilu Casamigos. Slučajno ili ne, Georgeov poslovni partner u Casamigosu, Michael Meldman, vlasnik je i Discoveryja, sestrinske tvrtke CostaTerra za koju Brooksbank sada radi u prodaji i marketingu.

Na tom području kuće navodno imaju i Clooneyjeve holivudske kolegice Nicole Kidman i Scarlett Johansson.