Voli oslikavati tijelo

Ana Gruica Uglešić pokazala tetovaže: 'Uhvatio' ih je za nju vrlo poseban muškarac

14.10.2024 u 22:50

Bionic
Reading

Tada misica i manekenka za svoj 18. rođendan napravila je prvu tetovažu, a kasnije je ispričala da zbog toga 'nije smjela doć doma'. Danas fit tijelo glumice i fitness trenerice Ane Gruice Uglešić krase unikatne slike, a svaka od njih ima svoju priču

Ana Gruica Uglešić velika je zaljubljenica u tetovaže. Za jednu od njih je zaslužan i njezin sin Marat Ivan kojeg je dobila s bivšim partnerom, spisateljem Hrvojem Šalkovićem 2015. godine.

'Kad ti se sin potpiše, zauvijek...', napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj je u veljači 2022. pokazala novu tetovažu - potpis njenog dječaka. Upravo on je zaslužan za jednu od novijih fotografija koju je poznata Splićanka pokazala na Instagramu.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Svaka s posebnim značenjem

Glumica je pokazala svoje tetovaže dok je pozirala držeći ruke na volanu svog automobila. Među njima su i slova 'L' i 'D' koje označavajući lijevu i desnu stranu, što joj je simpatičan podsjetnik. Na rukama je iscrtala i razne životinje koje, pretpostavlja se, simboliziraju njezinu povezanost s prirodom. Jednu od svojih tetovaža posvetila je proslavi treće godišnjice braka sa suprugom Boranom Uglešićem odlučili su ljubav zapečatiti istim tetovažama - kemijskom formulom ljubavi.

Rijetko je govorila o svojim tetovažama, a nakon jedanaeste tetovaže 2018. otkrila nam je koliko joj znače.'To mi je jedanaesta tetovaža nakon dulje pauze. A drugo vam ne mogu otkrivati. Sve moje tetovaže imaju svoju priču. Ali za mene', priznala je tada za tportal.

PAR U KOJI SE GLEDALO

Naprosto blista: Ana Gruica Uglešić plijenila pažnju u naručju supruga

Pogledaj galeriju