Romantično izdanje

Ana Ivanović ne treba bikini da bi pokazala savršenu figuru

07.08.2024 u 08:34

Bionic
Reading

Bivša tenisačica Ana Ivanović trudi se iskoristiti ovo ljeto na najbolji mogući način, provodeći vrijeme sa obitelji, posečujući sportske događaje, koncerte, a uvijek nađe vremena za nježne trenutke sa svojim suprugom Bastianom Schweinsteigerom

Ana Ivanović često i rado dijeli svoje razne životne trenutke s fanovima. Svaka objava izazove oduševljenje, a posebno one na kojima pozira u svojim modnim kombinacijama.

Održala još jednu modnu lekciju

Ljetnu sezonu je začinila sjajnim stajlinzima, a sada se odlučila za pleteni smeđi top ispod koje se nazire isklesani trbuh. Uz to je iskombinirala prozračne bijele hlače sa zanimljivim botaničkim printom u zelenoj i smeđoj boji. 'Uklapam se u okruženje', napisala je aludirajući na pozadinu fotografije - kameni zid i zelene puzavce. Poznato je da je za njezinu vitku liniju zaslužno vježbanje pilatesa.

Inače, bivša tenisačica, redovito dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama svoje zdrave prehrambene navike. Hrani se raznovrsnim namirnicama poput voća, povrća, žitarica, proteina i ugljikohidrata. Omiljeni napitak joj je zeleni čaj, a često je na njezinom stolu avokado.

Inače, bivša profesionalna tenisačica i osvajač Svjetskog kupa 2014. godine Bastian Schweinsteiger u braku su u od 2016. godine, a žive sa svoje troje djece u Austriji. Ana je ranije otkrila da obično govori srpski sa sinovima, a njezin suprug - njemački. Zajedno komuniciraju na engleskom jeziku, a djeca im pričaju i španjolski.

UŽIVAJU S DJECOM

[FOTO] Obiteljska idila Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera u gradu koji za njih ima posebno značenje

Pogledaj galeriju