ljetna promjena

Anja Šovagović Despot više nije plavuša, ali i dalje fura svoju 'sarmicu'

03.08.2024 u 21:25

Bionic
Reading

Glumci i glumice često zbog svojih uloga moraju mijenjati svoj izgled, uključujući frizure i odijevani stil. Promjene im pomažu da vjerodostojno prikažu svoje likove i donesu autentičnost projektu na kojem rade. Anja Šovagović Despot je iznenadila one koji su ovih dana zavirili na njezin Instagram profil jer su je ugledali s novim imidžem

Glumačka diva objavila je nove fotografije koje su oduševile fanove. Kako Anja Šovagović Despot izgleda sada, može se vidjeti OVDJE.

Sve joj boje odličnu pristaju

'Novi dan, novi grad, novi imidž, novi posao, nova lijepa, sjajne kolege', napisala je glumica pored više fotografija otkrivši da snima novi film, a na kojima se može vidjeti da sad ima crnu kosu. No svog zaštitnog znaka, visoke pundžice koju nosi u svim prilikama.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Inače, zadnji put je crnu kosu imala 2013. godine, a od tada smo je mogli vidjeti kao brinetu, crvenokosu, a dugi niz godina je imala plavu kosu.

Kad je riječ o beauty ritualima, glumica je ranije izjavila da 'doista uživa u onima u kupaonici, pilinzima, masažama i ostalim čarima uljepšavanja, pogotovo nakon napornih premijera ili iscrpljujućih predstava i snimanja'.

>> Znate li koja se priča krije iza jednog od najljepših domaćih ljubavnih dueta? <<

pulski filmski festival

Crveni tepih: Anja Šovagović Despot i Barbara Nola blistale u mladenačkim izdanjima

Pogledaj galeriju