popunjava raspored

Baby Lasagna najavio da stiže u Dalmaciju, a jednom objavom je i zagolicao maštu fanova

04.06.2024 u 19:00

Bionic
Reading

Nakon što je na Eurosongu osvojio drugo mjesto i srca publike diljem Europe, Marko Purišić nakon povratka u Hrvatsku dogovorio je niz koncerata u domovini i izvan nje, a jedan od nastupa imat će u Primoštenu na otvaranju sezone popularnog kluba, a na Instagramu je otkrio i da radi na nečemu novom

Baby Lasagna ove godine neće pjevati samo domaćim fanovima. Dogovorio je koncerte u Sloveniji, Austriji i Poljskoj, a ulaznice se kupuju velikom brzinom. Zavoljeli su ga Hrvati, zavoljeli su ga Eurosong fanovi, a zavoljeli su ga i brojni drugi koji su u njemu prepoznali toliko normalnog, a istovremeno talentiranog mladog čovjeka.

Podijelio je i nove fotografije te obavijestio obožavatelje da priprema nešto novo. Na jednoj od fotografija pozira u prtljažniku automobila, a u prvom planu je njegova nova tetovaža mačka Stipe na potkoljenici. Na drugoj je u istoj čučećoj pozi, ali ispred kontejnera za plastiku i papir dok na trećoj pozira u prtljažniku iza stražnje gume automobila. 'Ovdje radimo na nečem novom i to će se nešto dogoditi u vrlo bliskoj budućnosti pa budite spremni. Ugodan dan', poručio je i zaintrigirao sve.

Oduševljeni komentari se nižu. 'Molim te prestani biti zagonetan, ne možemo više čekati!', 'Iskreno ne mogu dočekati tu misterioznu stvar na kojoj radiš', pišu mu pratitelji. Pohvalili su i njegovu novu tetovažu.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell