ŠAROLIK POPIS gradova

Priča o kravama u drugi plan bacila novi koncert Baby Lasagne u 'susjedstvu'

31.05.2024 u 10:32

Bionic
Reading

Drugoplasirani eurovizijski predstavnik bio je apsolutni hit u Malmöu sa svojom pjesmom 'Rim tim tagi dim', koja se probila na brojne glazbene ljestvice, a na račun toga dobiva sve više ponuda za nastupe diljem Europe. Marko Purišić tako je svom rasporedu dodao još jedan datum rezerviran za Sloveniju

Hrvat koji je napravio povijesnu prekretnicu za domovinu na Eurosongu, Baby Lasagna, glavna je tema medija već mjesecima. Zadnjih dana je obožavateljici napravio tetovažu, napravio delirij u Lisinskom na ždrijebu skupina SP-a u rukometu, nastupio na Sea Star Festivalu i najavio više svojih koncerata u različitim zemljama.

Nastupit će i u Ljubljani 19. rujna, o čemu je napisao: 'Nisam siguran da krave imaju ikakve veze sa Slovenijom, ali svaki put kad putujem kroz nju vidim puno krava, a ja volim krave'. Uz to je stavio i crno bijelu fotografiju s montažom krava i kipovima zmajeva koji krase i najpoznatiji ljubljanski most, što su mnogi komentirali.

'To je zato što si prodao kravu, Marko! Sad vidiš ostale krave!', 'Znate li gdje ima puno krava? U Nizozemskoj'. 'Hej, imamo i krave u Poljskoj!', nadovezala se jedna od pratiteljica. 'Elizabeta je opet savršeno odradila posao', 'Ne znam jesi li čuo za Highland cows, ali u Glasgowu imas cijeli ogromni park s njima preoručujem ti da posjetiš jednom', nižu se komentari.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Inače, Marko Purišić je prije koji dan rasprodao koncert koji će se održati u bečkom lokalu Szene. Ulaznice za taj nastup su doslovno planule. Svoj dolazak u komentarima najavio je i glumac Enis Bešlagić. 'Ja dolazim jer sam i dva dana prije s predstavom', napisao je Bešlagić ispod objave, na što mu je umaški glazbenik odgovorio: 'Toooo šefe! Onda se čujemo.'

SPEKTAKL U ZAGREBU

Baby Lasagna napravio delirij u Lisinskom na ždrijebu skupina SP-a u rukometu

Pogledaj galeriju