prepoznatljiv motiv

Baby Lasagna se pohvalio novostima i najavio novi trend

02.06.2024 u 11:13

Bionic
Reading

Marko Purišić veliki je obožavatelj tetovaža pa ne čudi što je svoju 'kolekciju' odlučio obogatiti prepoznatljivim motivom mačke

Otkako je Baby Lasagna osvojio Doru i zaludio svijet taktovima 'Rim Tim Tagi Dima', svi pozorno prate svaki njegov korak, kao i objave na društvenim mrežama u kojima redovito oduševljava obožavatelje simpatičnim sadržajem.

Marko Purišić sada je s fanovima podijelio novost o stavljanju nove tetovaže, a riječ je o prepoznatljivom licu mačke 'od čipke', kakvu je ranije otisnuo na autorske majice. Nema sumnje kako će ovaj motiv sada postati još veći hit među fanovima, a možda i novi trend u tetovažama.

Ovaj dizajn nastao je u suradnji s umjetnikom i grafičkim dizajnerom Andreom Rosarom, uz čiju su pomoć nastale i sad već slavne majice ovog prepoznatljivog printa.

Osim na majicama, ovaj prepoznatljivi lik sada se nalazi i na Markovoj lijevoj potkoljenici, a sve su snimili u tattoo studiju u kojem je tetovaža nastala.

Koliko voli tetovaže pokazao je i neki dan kada se upustio u vlastoručnu izradu na podlaktici jedne obožavateljice kojoj je ispunio želju te joj tetovirao vlastite inicijale.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Možete li vjerovati? Ja ne mogu', napisao je u opisu videa u kojem je ispunio želju obožavateljice, koja se činila vrlo zadovoljna njegovim radom.

  • +10
Baby Lasagna u Lisinskom Izvor: Pixsell / Autor: Luka Batelic/PIXSELL