pokazao nježnu stranu

Baby Lasagna pohvalio se novim šaljivim videozapisom: 'Sad si spreman biti beba'

09.08.2024 u 17:10

Bionic
Reading

Premda je ovogodišnja Eurovizija daleko iza nas, o njoj će se sigurno još dugo pričati budući da je Hrvatska postigla povijesni rezultat zahvaljujući izvođaču i glazbeniku Marku Purišiću koji je postao apsolutna zvijezda. Prati se svaki njegov korak, naročito na društvenim mrežama gdje je poprilično aktivan

Baby Lasagna uvijek ima neke zabavne objave. Za vrijeme svog odmora nakon eurovizijske euforije, uoči mnogobrojnih koncerata koju mu predstoje, rado se javlja svojim fanovima. Danas ih je po tko zna koji put nasmijao.

Uživaju skupa u svakom trenutku

'Kad cijeli dan glumiš velikog dečka pa si sad spreman biti mala beba', opisao je miljenik publike svoju novu snimku na kojoj se može vidjeti kako se se zaručnicom Elizabetom Ružić brčka u bazenu. On opušteno leži zavaljen na napuhancu, a ona ga pridržava dok pluta.

Njihova priča je suvremena bajka

Elizabeta je, podsjetimo, iznimno talentirana mlada umjetnica koja se bavi videoprodukcijom i art fotografijom, a upravo je ona osmislila spot za 'Rim Tim Tagi Dim', a često mu pomaže i oko modnih kombinacija i vizualnih dijelova projekata. Marko Purišić i ona se znaju više od tri godine, a upoznali su se na Instagramu. Svidio joj se pa mu se odlučila javiti pa su nastavili komunicirati.

'Elizabeta je rekla da je došla doma i pustila svoju heartbreak playlistu, da je po njoj prošlo grozno, a meni je prošlo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, a već sam joj poslao poruku kad ćemo opet i tada je bila sretna', ispričao je Marko u HRT-ovom dokumentarcu 'Ususret Eurosongu'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Danas zajedno žive i stvaraju. Tako su među ostalim 2022. dobili nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr, natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

u čast 68 godina Eurovizije

Baby Lasagna rasplesao publiku na Eurosong partyju u Zagrebu, evo tko je još nastupio

Pogledaj galeriju