u svemu poseban

Vrckasti Baby Lasagna pokazao što ga je inspiriralo za novu pjesmu

09.07.2024 u 10:00

Bionic
Reading

Jedna od trenutno najzanimljivijih osoba s domaće javne scene i dalje je Marko Purišić. Simpatičnom Istrijanu otkako je nastupio na Dori život se potpuno promijenio. Vojsku obožavatelja vjerno prati svaki njegov potez, a na društvenim mrežama uvijek servira nešto zabavno

Ništa manje zanimljiva među fanovima tako je i prošla njegova najnovija objava vezana uz Lego kockice i novu pjesmu koju je Baby Lasagna napravio.

'Jeste li ikada bili toliko uzbuđeni zbog igračke da ste napisali pjesmu o njoj? Nisam ni ja, do sada', opisao je Marko Purišić novi video. Njegova zaručnica, Elizabeta Ružić otkrila je još detalja o njegovom, očito najdražem ovogodišnjem rođendanskom poklonu - setu Lego kockica na temu njegove omiljene serije 'Office': 'Marko na rođendan (nakon sat vremena igranja Lego kockama): 'Hoćeš li se ljutiti ako se još malo igram?'

Slavni glazbenik 'rastura' svakim svojim javnim istupom, a uz nevjerojatan hit 'Rim Tim Tagi Dim', pjevač je nedavno objavio i pjesmu 'And I'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kako je objasnio, pjesma je nastala prije godinu dana u dva sata ujutro, a govori o njegovoj zaručnici koju je nazvao Baby Lasagna i o njoj pjeva, o zarukama, ljubavi. Objasnio je da je htio napisati ljubavnu pop pjesmu jer nikad nije napisao nešto takvo.

VELIKO SLAVLJE

Zagrebački MSU okupirala poznata lica, a zapjevao im je Baby Lasagna

Pogledaj galeriju