vrijeme samo za njih

Poljupci, more, uživancija: Ovako Baby Lasagna zasluženo odmara sa svojom zaručnicom

05.08.2024 u 08:20

Bionic
Reading

Iza Marka Purišića je intenzivno razdoblje. Nakon što se stišala bura oko Eurosonga, opušta se u svojoj Istri skupljajući snagu za brojne predstojeće koncerte

Baby Lasagna je na Instagramu podijelio više prizora na kojima se može vidjeti kako gušta u ljetnim radostima u društvu zaručnice Elizabete Ružić.

Komentari su odmah krenuli..

'Otišli smo na plažu', opisao je kratko objavu, a fanovi su ga u komentarima zadirkivali i pitajući ga jesu napokon stigli otići na plažu budući da je nedavno objavio simpatičan video s ružičastim bazenčićem na napuhavanje. 'Ne kupate se više u bazenčiću u vrtu?', pitao je jedan od pratitelja. Naravno, nisu ni izostali komplimenti kako su zgodan par.

Sa svojom Elizabetom je, podsjetimo, tri godine, a spojio ih je - Instagram. 'On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik.' Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu. On je mene zapratio nazad i javio mi se. Love story 21. stoljeća', ispričala je Elizabeta u dokumentarcu Ususret Eurosongu koji se emitirao u svibnju na HRT-u.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ljube i surađuju zajedno

Elizabeta je od Marka mlađa godinu dana, a izrazito je talentirana umjetnica koja se bavi video produkcijom i art fotografijom. Rođena je 1997. godine i studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost. Potpisuje kratkometražni film 'Ponekad je lakše ubiti nekoga drugoga', a 2022. s Markom je dobila nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr. Radi u obiteljskoj tvrtki u Kašteliru, a sa svojim dragim često sudjeluje i u drugim raznim projektima. Među ostalim je režirala spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim'.

SEA STAR FESTIVAL

Baby Lasagna održao nastup za pamćenje u svom rodnom gradu

Pogledaj galeriju