PONOSNA MAMA

Beba uskoro stiže, a Hana Huljić radi punom parom: 'Alba ne zna šta je čeka!'

15.10.2024 u 08:50

Bionic
Reading

Kći Vjekoslave i Tončija Huljića i supruga Petra Graše, glazbenica Hana Huljić unatoč visokom stupnju trudnoće ne odriče se svoje velike ljubavi - glazbe. Ovih se dana na društvenim mrežama pohvalila da i dalje snima u glazbenom studiju, ali i odbrojava dane do dolaska sina

Iako je u visokom stupnju trudnoće i, kako kažu, treba roditi 'svaki čas', Hana Huljić i dalje radi 'punom parom'. Supruga Petra Graše ovih je dana u glazbenom studiju gdje, očito je, nastaju nove pjesme, no još uvijek nije poznato je li riječ o njezinom projektu za djecu ili nečem drugom.

Fotografije snimljene u studiju Hana je objavila na društvenim mrežama, a u prvi plan upada upravo njezin trudnički trbuh. Za IN magazin Hana je otkrila i mali detalj o trudnoći:

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

'Sve je pod kontrolom, sve je u redu i svi smo sretni', rekla je Hana, no ime za sina, iako ga već imaju, nije željela otkriti:

'Imamo, ali zadržat ćemo ga za sebe! Iako sve saznate otom potom pa ćete i to!'

  • +5
Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Na pitanje novinara zna li njihova kćerkica Alba da stiže braco, Hana je rekla: 'Pa nije još baš svjesna, ali uskoro... Ne zna što je čeka!'

Podsjetimo, par se vjenčao u veljači 2022., a u travnju ove godine, samo tri mjeseca prije 2. rođendana male Albe, Petar Grašo potvrdio je da on i Hana čekaju drugu bebu.