SAGA SE NASTAVLJA

Ben Affleck fokusiran je na budućnost, no Jennifer se i dalje ne miri s razvodom

05.09.2024 u 17:06

Bionic
Reading

Bura oko razvoda Bena Afflecka i Jennifer Lopez ne stišava se. I dok je holivudski glumac krenuo dalje, gledajući samo pozitivno u svemu, latino diva i dalje osjeća gorčinu zbog onoga što se dogodilo

Kako su za Page Six otkrili izvori bliski 52-godišnjem glumcu, Ben Affleck 'fokusirao se na pozitivu i budućnost', no isti slučaj nije s njegovom sada i službeno bivšom suprugom Jennifer Lopez.

Iako se svim silama trudi, osobito u objavama na društvenim mrežama, naglasiti da je to smireno prihvatila, izvor tvrdi da je i više nego ogorčena.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'On je tamo gdje i želi biti - blizu svoje djece i u kvartu koji voli', rekao je izvor blizak Afflecku, ustvrdivši da je glumac u dobrom stanju te se polako useljava u svoj novi dom.

Benu nije bilo važno

'Uživa u poslu i fokusiran je na pozitivu', ističe izvor.

  • +5
Ben Affleck s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane Jennifer Lopez i dalje ne krije gorčinu zbog toga kako su se stvari odvile, no to ne znači da nije sretna zbog svog života, pa čak i unatoč činjenici da je ponovno sama.

'PALA' JE DOZVOLA

Jennifer Garner osigurala Afflecku najbolji poklon za rođendan

Pogledaj galeriju

'Toliko se trudila da stvari funkcioniraju, no Benu to nije bilo važno', rekao je izvor i nastavio: 'Okružena je obitelji, prijateljima i svojom djecom. Ona se uvijek trudi imati pozitivan pogled na sve. Razvod joj teško pada, no pronalazi načine da krene naprijed.'