KOJA JE TAJNA?

Billy Crystal ima jedan od najdugovječnijih holivudskih brakova, traje već 54 godine

23.10.2024 u 05:59

Bionic
Reading

Ljubav svog života, Janice, holivudski glumac Billy Crystal upoznao je dok su još bili tinejdžeri, davne 1966., a vezu su ozakonili brakom, koji i danas traje, 1970. godine

On je jedan od omiljenih glumaca Hollywooda, a i danas se rado sjećamo njegove uloge u filmu 'Kad je Harry sreo Sally', u kojem je glumio s Meg Ryan. Danas 76-godišnji Billy Crystal od posla ne odustaje, a trenutno radi na promociji nove serije za AppleTV+ pod nazivom 'Before'.

Na premijeru serije stigao je s najvažnijom ženom u svom životu, suprugom Janice, s kojom je u braku više od 50 godina, što je za holivudske pojmove uistinu impresivno.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Upravo zbog toga ne čudi to što ga novinari najčešće pitaju da im otkrije tajnu tako dugog braka. Njihove upite nije mogao preskočiti, pa je ovaj šesterostruki dobitnik Emmyja otkrio:

Recept za uspjeh

'Poštovanje, humor, iskrenost i poštovanje prema našim životima kao pojedinaca i kao para. Samo uživajte u vremenu koje provodite zajedno!'

Par se upoznao dok su još bili tinejdžeri u Long Beachu, gdje su oboje živjeli, u ljeto 1966., a vezu su ozakonili 4. lipnja 1970. Prvo dijete, kćer Jennifer, dobili su 1973., a četiri godine kasnije stigla je i Lindsay.

  • +6
Janice i Billy Crystal Izvor: Profimedia / Autor: FREDERIC J. BROWN / AFP / Profimedia

'Djeca promijene sve. Kada sam postao otac, Janice je radila, a ja sam počinjao karijeru kao stand-up komičar i radio noću. Tijekom dana bio sam 'gospodin Mama' i to je u potpunosti promijenilo moj život. Zbog odgovornosti koju imaš kao 25-godišnjak s djetetom, koje ne može izdržati dan bez tebe, naučiš da nekoga možeš voljeti puno više od sebe i to je bilo najveće iskustvo u mom životu', rekao je i dodao:

'Bilo je to moje nastojanje da živim život s dvije nevjerojatne kćeri, danas odrasle žene koje su i same majke, te da one pouče svoju djecu, naših četvero unučadi, što znači odgovornost u svijetu koji se neprestano mijenja.'

Gostujući u svibnju 2021. kod Kelly Clarkson, Crystal je otkrio da on i supruga, uz smijeh i šale, i dandanas 'uče jedno od drugoga'.

'Još uvijek uživamo biti jedno s drugim. Baš se zabavljamo i stalno otkrivamo nove stvari jedno o drugome. I mislim da je najvažnije uvijek biti znatiželjan i doznati više o onom drugom. Moji su roditelji uvijek izgledali kao da uživaju biti zajedno i to sam 'uzeo' od njih. Takvi smo supruga i ja. Još se uvijek osjećam kao na početku naše veze.'