DALA IM JE SVOJ BLAGOSLOV

Bitno da je mama zadovoljna: Victoria Beckham oduševljena je sinovom zaručnicom za koju ima samo riječi hvale

09.12.2020 u 17:18

Bionic
Reading

Vijest da je najstariji potomak slavnog para Beckham zaprosio svoju djevojku Nicolu Peltz stigla je u srpnju, a izvor blizak obitelji otkrio je tada kako su David i Victoria presretni razvojem situacije te da su blagoslovili sinovu odluku, no što o svojoj budućoj snahi misli bivša spajsica tek je sada otkrila javnosti

Victoria Beckham ima samo riječi hvale za bogatu odabranicu svog najstarijeg sina Brooklyna Beckhama. Bivša spajsica i modna dizajnerica nedavno je gostovala u emisiji 'Lorraine' u kojoj se dotaknula i vjenčanja njezina sina i mlade Nicole Peltz koja je osvojila Brooklynovo srce.

Iako su 21-godišnji Brooklyn i četiri godine starija Nicola vjenčanje bili prisiljeni otkazati zbog aktualne pandemije, Victoria je otkrila kako je zaista sretna i zahvalna zbog činjenice da je njen sin pronašao osobu s kojom želi provesti ostatak života.

'On je toliko sretan, oboje su sretni. Nicola je jednostavno predivna', rekla je bivša spajsica i dizajnerica.

'Nježna je, draga, ljupka, topla i zaista predivna, predivna žena. Nismo mogli tražiti bolju mladu damu za Brooklyna. Jako smo sretni. Volimo je. On je toliko sretan', dodala je Victoria koja je sretna što se njen nasljednik smirio uz mladu i lijepu djevojku iz dobre obitelji.

Prije nego što je upoznao Nicolu, Brooklyn je često punio naslovnice svojim burnim ljubavnim životom. Bio je u vezi s glumicom Chloe Moretz (23) i modelom Hanom Cross (23), a između ostalih viđan je i s kanadskom glumicom Natalie Ganzhorn (21), glumicom Phoebe Torrance (25) i francuskom manekenkom Soniom Ben Ammar (21).

Nicola je izlazila s manekenom Anwarom Hadidom, a vjeruje se kako su bili nešto više od godinu dana u vezi prije razlaza u svibnju 2018. godine.

Nicola Peltz jedno je od ukupno osmero djece moćnog biznismena i milijardera Nelsona Peltza i nekadašnje manekenke Claudije Heffner. Par je zajedno punih 35 godina, a osim toga Nelson ima dvoje djece iz prvog propalog braka o kojem se ne zna mnogo u medijima.

'Lijepo je da je Brooklyn uz sve što se dogodilo ove godine uspio pronaći srodnu dušu i ženu s kojom želi provesti ostatak svog života. Posljednjii su mjeseci bili neizvjesni i pomalo tužni, stoga smo sretni i uzbuđeni zbog onog što slijedi. Što ću odjenuti?', rekla je bivša spajsica koja jedva čeka dan kad će njen sin stati pred oltar.

Brooklyn i Nicola u vezi su sad već više od godinu dana, a svoju ljubavnu priču otkrili su na društvenim mrežama tijekom karantene koju su proveli zajedno u Brooklynovom stanu u New Yorku, kamo se Nicola preselila u ožujku nakon samo pet mjeseci veze.

Svoje zaruke obznanili su u krugu obitelji i prijatelja nakon devet mjeseci veze, početkom srpnja, a ubrzo je vijest stigla i do novinara.

Dok se bogatstvo Brooklynovih roditelja procjenjuje na oko 335 milijuna funti, ono roditelja lijepe Nicole Peltz iznosi oko 1,1 milijardi funti, i tu je riječ samo o onome što se nalazi u banci. Ova židovska obitelj na glasu je u vrlo moćnim krugovima diljem SAD-a, a koliko su važni daje podatak da je na njihovu nedavno organiziranu večeru na imanju na Floridi došao sam predsjednik Donald Trump. Predsjednik Trump dugogodišnji je prijatelj 1,6 milijardi teškog Peltza.

  • +8
Nicola Peltz, Brooklyn Beckham Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia