svestrana umjetnica

Bojana Gregorić Vejzović uskoro će zaplesati na TV-u, a otkrila je i djelić atmosfere s probe

22.02.2022 u 09:11

Bionic
Reading

Trinaest je parova, odnosno 13 poznatih osoba iz domaćeg javnog života koje trenutno vrijedno uvježbavaju plesne korake kako bi se što bolje predstavile u novoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama' koji će gledatelji uskoro moći pratiti na Novoj TV. I dok će neki prvi put stati u plesne cipele, Bojana Gregorić Vejzović je s plesom ipak 'doma' zbog svojih prijašnjih iskustava

Premda je plesala balet prije 30 godina, Bojana Gregorić Vejzović spremno je i s veseljem prihvatila novi plesni izazov. Kako je nedavno izjavila u šali, nada se da će svladati sve plesove da je se 'djeca ne odreknu zbog sramote' te da će joj najteži biti plesovi brzog tempa, s puno skokova, kao što je quickstep.

Glumica za sada svakodnevno provodi najmanje tri sata na probama, a na Instagramu je pokazala kako to izgleda. 'Da je plesati lako, plesao bi svatko! No… ja ću dati sve od sebe, a vi ćete se dobro zabaviti!' poručila je glumica.

'Konkurencija je više nego oštra, imamo kategoriju seniora i juniore (smijeh). Svi su u sjajnoj kondiciji, nekim prekrasnim mladim ljudima zavirila sam u dvoranu i mislim da se tu skrivaju favoriti. Show će prštati otkrivenim talentima, no bit će zapravo teško odlučiti se za favorita pored tako vrijednih ljudi', otkrila je Bojana Gregorić Vejzović za Jutarnji list.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX