Ne mogu ga ni operirati

Bora Đorđević završio na respiratoru, u teškom je stanju

23.08.2024 u 22:20

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana na Facebook stranici grupe Riblja Čorba objavljeno je da su svi njihovi nastupi otkazani do daljnjeg zbog lošeg zdravstvenog stanja njihovog 71-godišnjeg frontmena. Bora Đorđević trenutno je u bolnici u Ljubljani

'Zbog narušenog zdravstvenog stanja Bori su liječnici zabranili da putuje i izlaže se naporima, zbog jake upale pluća kao i pogoršanja s kroničnom opstruktivnom bolesti pluća. Naravno, kao i uvijek, pobijedit ćemo bolesti i čim se Bora oporavi, vidimo se na novim druženjima', poručili su iz Riblje čorbe svojim obožavateljima putem društvenih mreža.

Bolest se dodatno zakomplicirala

Sada je otkriveno da je Bora Đorđević stavljen na respirator te je pojašnjeno s kakvim se zdravstvenim problemima bori. 'Stanje Bore Đorđevića se pogoršalo, prima kisik i nije zdravstveno sposoban za nijednu operaciju', rekao je Bane Obradović, menadžer grupe, a donosi Nova.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Posljednjih godina sve se češće čulo da glazbenik ima zdravstvene probleme, a u prilog tome govori činjenica da je nestao iz javnog života. Zadnji put se u javnosti pojavio na koncertu 1. srpnja.