BOGATA PONUDA

Božićni filmovi uz koje blagdanski ugođaj neće izostati

11.12.2022 u 12:14

Bionic
Reading

Blagdani se opasno brzo približavaju, a Pickbox TV donosi bogatu ponudu najuzbudljivijih filmova

Blagdani nam se opasno brzo približavaju i sve polako počinje vrvjeti od božićnih lampica, šarenih kuglica, zanimljivih štandova, primamljivog mirisa kuhanog vina s cimetom te, naravno, dobro poznatih taktova stanovitog nezaobilaznog hita Mariahe Carey.

Ipak, blagdanski ugođaj nikako ne bi bio potpun bez toplih i veselih božićnih filmova, a za koje se pobrinuo Pickbox TV.

Kao i uvijek, Pickbox TV kanal i ove godine donosi fantastičnu ponudu božićnih filmova. Izdvojili smo samo neke kojima se mi posebno veselimo.

Svakako pratite raspored kako biste otkrili koji film možete očekivati svakog dana.

Dečki prošlih Božića (Boyfriends of Christmas Past)

Dečki prošlih Božića, simpatična je američka romantična komedija iz 2021. godine inspirirana kako Dickensonovom klasičnom Božićnom pričom, tako i kultnom komedijom Božićni duhovi iz 1998. godine.

Ambiciozna direktorica marketinga Lauren (Catherine Haena Kim) odavno je zatvorila svoje srce te sve podredila razvitku karijere. Međutim, kada ju neposredno prije Božića stanu posjećivati "duhovi" bivših partnera pokazujući joj kako bi joj život mogao izgledati ako ne nauči otvoriti svoje srce, šansa da joj Nate (Raymond Ablack) postane nešto više od najboljeg prijatelja polako će se početi povećavati...

Božić, s ljubavlju (With Love, Christmas)

Božić, s ljubavlju iz 2017. godine još je jedna simpatična američka romantična komedija koja će vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

Melanie (Emilie Ullerup) je mlada zaposlenica reklamne agencije koju krase zarazni optimizam, veliko srce i još veća ljubav prema Božiću. Njen ambiciozni kolega Donovan (Aaron O'Connell), pak, njena je sušta suprotnost, a kada im se putevi isprepletu prilikom snimanja reklame za jednu mobilnu kompaniju njihov profesionalni odnos mogao bi ustupiti mjesto onom sasvim privatne prirode...

Božićne filmske čarolije (Christmas Movie Magic)

Alli Blakeman (Holly Deveaux), protagonistica Božićne filmske čarolije, američke romantične komedije iz 2021. godine, novinarka je koja se svim silama trudi napredovati u karijeri.

Na njenu veliku sreću, pisanje reportaže o 65. godišnjici Božića s tobom, odnosno najuspješnijeg božićnog filma u povijesti, bit će upravo prilika kakvu je čekala.

Na njenu, pak, još veću sreću ubrzo po dolasku u idiličan gradić White Falls u kojem je dotični film snimljen prije svih tih silnih godina upoznat će intrigantnog Brada (Drew Seeley), muškarca uz kojeg bi mogla povjerovati u to da božićna čarolija nije rezervirana isključivo za male ekrane i velika platna...

Božić s korgijem (A Very Corgi Christmas)

Konačno, tu je i Božić s Korgijem, kanadska obiteljska drama iz 2019. godine koju ćete htjeli-ne htjeli odmah zavoljeti - i to ne samo zbog korgija!

Loren (Kelly Kruger) je radoholičarka i samohrana majka koja se silno raduje jednom dobrom odmoru izdašno "prošaranom" mirom i tišinom. Međutim, kad slučajno upozna Bena (Kevin McGarry), samohranog oca koji ju zamoli da mu pomogne brinuti se o preslatkom korgiju (božićnom daru namijenjenom njegovoj kćeri Arielli), Loren će ubrzo shvatiti da se odmoru radovala uzaludno, a možda također i nešto mnogo, mnogo bitnije od toga...