lukav potez

Brad Pitt pronašao novi način kako iznervirati Angelinu Jolie

14.08.2024 u 10:37

Bionic
Reading

George Clooney i Brad Pitt zablistali su na novim fotografijama, no oduševljena svakako neće biti Angelina Jolie. Iako su fotografije u svijetu dočekane s velikim divljenjem, rijetko tko zna da skrivaju i Pittovu suptilnu provokaciju bivšoj supruzi

Društvene mreže sinoć su preplavile fotografije dvojice glumaca za koje bi se mnogi složili u mišljenju da je riječ o najzgodnijim muškarcima na svijetu. Holivudske legende Brad Pitt i George Clooney zablistale su na fotografijama za časopis GQ te pokazale da im godine čine samo dobro. Fotografije su oduševile baš sve, ali ne i Angelinu Jolie koja bi ovaj photosession mogla shvatiti kao neizravan napad.

Fotografije Clooneyja i Pitta kako leže u krevetu u svilenim pidžamama te kako u prugastim majicama voze oldtimer prikupile su toliko pozitivnih komentara, a stylish zavodnicima kulisu je činila francuska vinarija.

Brad Pitt i George Clooney oduševili fotografijama iz Francuske

I ne, nije riječ o bilokakvoj vinariji, već o Château Miraval u Corrensu u Francuskoj! Ta je vinarija od 1200 hektara vrijednosti 164 milijuna dolara trn u oku bivšim supružnicima Jolie-Pitt te je već tri godine predmet njihove pravne bitke. Upravo mjesto fotografiranja ovih već viralnih fotografija mala je Pittova provokacija bivšoj supruzi s kojom se u posljednje vrijeme neprestano sudi, a čini se da su u sve upletena i njihova zajednička djeca.

barem nešto!

Možda se odrekla prezimena, ali Vivienne Jolie 'fura' isti stil kao Brad Pitt

Pogledaj galeriju

60-godišnja filmska zvijezda i njegova 49-godišnja supruga zajedno su kupili vinariju za 28,4 milijuna dolara 2011, no on ju je tužio 2021. nakon što je prodala svoj udio u vlasništvu Stoli grupi bez njegova odobrenja, što je potaknuo protutužbu.

Zanimljivo je nadodati i da su fotografije objavljene točno deset dana prije njihove nedočekane 10. godišnjice braka koja je trebala biti 23. kolovoza. Ipak, postoji šansa da će se zvijezde susresti u Veneciji na 81. Međunarodnom filmskom festivalu, gdje oboje imaju premijere filmova.

George Clooney i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Solve Sundsbo/GQ / PA Images / Profimedia
Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević