7. rujna

Brkovi u subotu slave 20 godina na stadionu Šalata uz najveće hitove

03.09.2024 u 15:03

Bionic
Reading

ŠRC Šalata, Zagreb // Subota 7. rujna 2024.

Brkovi će proslaviti 20 godina karijere na stadionu Šalata u subotu 7. rujna 2024., a za kraj velike rođendanske turneje bend donosi najveće hitove. Na jedan od centralnih koncerata toura stiže publika iz svih djelova Hrvatske i ukupno 17 država, kako iz susjedstva, tako i iz cijele Europe. U prodaji je ostalo još svega 20% kapaciteta stadiona.

Zagrebačka punk folk wellness petorka cjelovečernjim koncertom obilježit će dva desetljeća nepredvidivog i divljeg glazbenog puta. Kao nezaustavljiva live mašina u sastavu Shamso69, Tomac, Šarac, Talentino i Torbica, bend na Šalatu donosi opasnu set listu sastavljenu od pjesama iz svih faza benda.

Brkovi – Nisam ja za tebe | Official Music Video Izvor: Društvene mreže

Neki od velikih hitova kao što su ‘Bolje da sam s frendovima pio rujno vino', ‘Opasno se drogiram', ‘Mala', ‘Kurvo prokleta', ‘Balkan Star', ‘Pizda materina', ‘Hoću da mi dijete sluša narodnjake', ‘Hormon sreće', ‘Samo pijan mogu', ‘Srećo laku noć', ‘Nisam ja za tebe', ‘Tolerancija', ‘A ja ću da pijem’ ili ‘Više ni pankeri ne slušaju punk’ čekaju fanove na furioznoj svirci. Nastup na zagrebačkom stadionu Šalata kulminacija je duge obljetničke turneje po regiji kojom su Brkovi dokazali da su i svirački i po popularnosti u vrhu regionalne prve lige.

U dubokom undergroundu ukorijenjenog punk folk benda Brkovi su spojili naizgled nespojivo, radeći to direktno i bez kočnica, a teško je bilo prije dva desetljeća zamisliti u što će se s godinama pretvoriti njihov glazbeni put. Godinama je bend neprestano svirao, snimao i objavljivao (besplatan download s njihovog sitea će zauvijek biti diskografski princip), rastao kako u broju publike tako i broju godišnjih nastupa, da bi posljednjih 7-8 godina postali nezamjenjiv headliner najvećih regionalnih festivala, kao i klupska atrakcija sa sve više nastupa van regije.

Izvor: Društvene mreže

Uz naslaganu opasnu set listu i horde fanova Brkovi dolaze na zagrebački stadion Šalata i slave 20 godina karijere. Ulaz na stadion se otvara u 19:00, nakon čega će nastupiti DJ Kneža sa selekcijom najvećih hitova regionalnih rock divova (Azra, EKV, Hladno Pivo, Dubioza Kolektiv, Idoli, Haustor, Prljavo Kazalište, M.O.R.T., Bajaga, Plavi Orkestar, Film i mnogi drugi). Brkovi se na pozornicu penju u 21:00.

Dostupne su ulaznice po cijeni od 20 eur. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.