impresivne nekretnine

Bruce Willis već dulje vremena se priprema na najgore: Rasprodao je imovinu vrijednu gotovo 65 milijuna dolara

02.04.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana obznanjeno je kako se slavni Bruce Willis povlači iz glume zbog zdravstvenog stanja, a prema najnovijim informacijama glumac se veće neko vrijeme priprema za svoje, nažalost, očekivano pogoršanje zdravlja, rasprodajući svu svoju impresivnu imovinu

Prema pričanju glumčevih prijatelja, Bruce je proveo nekoliko godina rasprodajući luksuzne nekretnine vrijedne nevjerojatnih, gotovo 65 milijuna dolara kako bi se usredotočio na život s obitelji u Kaliforniji. Ovaj tjedan obitelj 67-godišnjeg glumca objavila je da će se Bruce Willis povući iz glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija, poremećaj mozga koji nepovratno utječe na sposobnost komuniciranja.

Izvor blizak glumcu sada je otkrio: 'Bruce se dugo pripremao za ovaj trenutak. Znao je da će doći vrijeme kada će mu se zdravlje pogoršati, kada njegova moć zarade neće biti tako velika kao nekad. Osim toga, znao je da mu na kraju neće trebati brojna imanja i stanovi između kojih je putovao te da će umjesto toga morati živjeti u sigurnom okruženju okružen svojom obitelji.'

'Promatrajući činjenicu kako je u posljednjih godina rasprodao većinu svojih nekretnina, jasno je da se već nekoliko godina sprema pojednostaviti svoj život,' dodaje izvor.

  • +3
Bruce Willis Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

U prosincu 2019. Bruce Willis i supruga Emma Heming prodali su svoje imanje u Westchesteru za 7,66 milijuna dolara nakon što su snizili traženu cijenu za 5,3 milijuna dolara. Par je tako izgubio 4,34 milijuna dolara na prodaji te nekretnine za koju su 2014. godine izdvojili 12 milijuna dolara. Kuća od gotovo 540 četvornih metara ima pet spavaćih soba i pet i pol kupaonica, a proteže se na 13,56 hektara. Tom prilikom Willis je izjavio: 'Jedini razlog zašto prodajemo tu nekretninu je činjenica da smo tako daleko od naše kalifornijske obitelji, zbog toga smo se odlučili vratiti na Zapadnu obalu i ondje napraviti naš dom.' Nakon toga Bruce je izdvojio 9,8 milijuna dolara za novu vilu u Brentwoodu u Kaliforniji.

Godine 2018. Willisov veličanstveni dvoetažni centar u blizini Central Parka sa šest spavaćih soba i kvadraturom od 560 četvornih metara koštao je 17,75 milijuna dolara, a glumac je rekao da će ga zamijeniti manjim stanom u New Yorku. Nakon toga je kupio stan od 280 četvornih metara a u blizini Lincoln centra za oko 7,9 milijuna dolara.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U listopadu 2018. Willis je prodao svoju planinsku kuću u Sun Valleyju i Idahu za 5,5 milijuna dolara. Prvobitno je tražio 15 milijuna dolara, gotovo tri puta više od prodajne cijene.

Godinu dana kasnije Bruce i Emma rastali su se od svog prekrasnog i prostranog kompleksa na otočju Turks i Caicos, prodavši ga za impresivnih 27 milijuna dolara. Imanje na plaži od 1 255 četvornih metara, koje se može pohvaliti glavnom kućom s pet spavaćih soba, paviljonom za jogu, ogromnim bazenom i dvije dvorane za goste, svaka s tri spavaće sobe, prodavala se za 33 milijuna dolara. Prošle godine Bruce je također prodao zemljište za 6 milijuna dolara na otoku Parrot Cay na otočju Turks i Caicos, mjestu koje obožavaju slavni i bogati.

RAJ NA KARIBIMA

Dom iz snova: Pogledajte u kakvom luksuzu živi Bruce Willis

Pogledaj galeriju