ROMANTIKE NE NEDOSTAJE

Cameron Diaz slavi 47. rođendan; evo što joj je pripremio suprug

31.08.2019 u 21:15

Bionic
Reading

Glumica Cameron Diaz koja se prije pet godina naglo povukla iz Hollywooda i karijeru stavila na čekanje danas slavi 47. rođendan i to u društvu najmilijih i voljenog supruga

Koliko je sretan i zahvalan što ju je upoznao i ima priliku dijeliti svoj život s njom, glazbenik Benji Madden često daje do znanja. Posebno na njezine bitne dane, kao što je rođendan.

Za 47. rođendan, koji je nekadašnja glumica Cameron Diaz proslavila u subotu Madden si je dao truda i na društvenim mrežama objavio emotivnu poruku.

'Sretan rođendan mojoj lijepoj supruzi koja zaslužuje sve lijepo i dobro što nam svemir može priuštiti. Zauvijek sam tvoj. Za još mnogo rođendana', poručio je glazbenik poznatoj plavuši koji je oborio s nogu prije četiri godine.

Cameron i Benji upoznali su se krajem 2014. godine, a ubrzo nakon toga vjenčali na intimnoj ceremoniji. Nije dugo prošlo ni do trenutka kada je popularna glumica odlučila napustiti Hollywood i karijeru staviti na čekanje. Povukla se iz javnosti, posvetila ulozi supruge i kućanice i sretnija je no ikad.

Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia