malena giulija

Carla Bruni pokazala kćer, jedno je sigurno - ljepotu je naslijedila od mame

25.10.2024 u 08:32

Bionic
Reading

Carla Bruni na Instagramu je još jedanput pokazala djelić obiteljske atmosfere. Ovaj se put pohvalila velikim danom svoje kćeri Giulije, a malena je apsolutno oduševila

Talijanska manekenka i bivša prva dama Francuske poznata je kao jedna od najljepših manekenki svijeta. To je bila devedesetih, ali ona je to i danas, što je potvrdila prije nekoliko dana prošetavši modnom pistom noseći reviju brenda 'Victoria's Secret'.

'Čim sam stigla moj strah se pretvorio u entuzijazam: kakvo zadovoljstvo sudjelovati u legendarnoj modnoj reviji koja sada bira uključivati sve vrste žena. Žene svih uzrasta, oblika i spolova', napisala je Carla Bruni zaključivši da je svijet mode promijenio način na koji se gleda na žene.

Ove jakne postale su modnim klasikom Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Veliki dan za Carlu Bruni i njezinu kći Giuliju

Nakon što je sabrala sve poslovne uspjehe, Bruni se pohvalila i osobnim uspjehom pokazavši svoju 13-godišnju kćer.

Popularna manekenka na Instagramu često pokazuje trenutke iz privatnog života, no vrlo rijetko dijeli situacije koje se tiču njezine Giulije. Ipak, ponosna se majka pohvalila crticom iz života svoje kćeri te podijelila fotografije novopečene tinejdžerice.

Kći Carle Bruni naslijedila je njezin manekenski talent te pokazala kako jabuka ne pada daleko od stabla.

Bujna duga kosa, savršene crte lica i prodorne oči prvo su što možemo primijetiti na 13-godišnjoj Giuliji koju su korisnici društvenih mreža odmah prozvali ljepoticom.

  • +6
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Prije točno 13 godina, u 7:10 po pariškom vremenu, rodila si se moja Giulia. Tvoja slatkoća, dobrota, ljepota i ludi šarm očarali su cijelu obitelj. Blagoslovljena sam da sam tvoja majka', napisala je Carla Bruni zaključivši: 'Sretan rođendan kćeri moja, čudo moje.'

U komentarima se oglasila i malena Giulija napisavši jednostavno: 'Je t’aime'.