TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO

Dok ne izađu memoari i ne dozna što je sve napisao, princ William ne želi vidjeti svog brata

05.09.2022 u 13:51

Bionic
Reading

Iako je princ Harry sa suprugom Meghan Markle stigao u Veliku Britaniju, sa članovima svoje obitelji neće se susresti. Njegov stariji brat princ William, s kojim je nekada bio iznimno blizak, odbio ga je vidjeti sve dok svjetlo dana ne ugledaju memoari koje vojvoda od Sussexa piše

Princ William ovih dana u svoj raspored nije stavio susret sa svojim mlađim bratom, Harryjem, koji je zbog angažmana stigao iz Kalifornije u domovinu. U društvu Meghan Markle doletio je navodno komercijalnim letom, a s njima nisu djeca, maleni Archie i Lilibet.

Iako su dvojica braće na udaljenosti od tek nekoliko kilometara, princ William donio je odluku i nje se drži - Harryja ne želi vidjeti sve dok svjetlo dana ne ugledaju Harryjevi memoari koji su najavljeni za ovu jesen. William želi biti siguran da Harry nije ponovno opleo po članovima kraljevske obitelji, zbog čega ne želi riskirati i pružati mu šansu za pomirbu.

'Harry i Meghan izgubili su svaku priliku da im se vjeruje, jer su svi svjesni da postoji velika šansa da će razgovore s ostalim članovima kraljevske obitelji snimati i iskoristiti protiv njih', rekla je za The Sun kraljevska biografkinja Angela Levin.

  • +3
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Anna Gowthorpe / Shutterstock Editorial / Profimedia

Harry i Meghan navodno su još u subotu stigli u Frogmore Cottage, koja je nedaleko nove obiteljske kuće vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, Adelaide Cottage, a u trenutku kada su Sussexovi stigli, Kate i Wiliam tamo su bili na vikendu.

Zanimljivo je kako su Harry i Mehgan odbili 'otvoreni poziv' da odsjednu kod princa Charlesa u njegovom škotskom domu na imanju Balmoral. Princ od Walesa im je, uoči njihovog dolaska, rekao da su 'uvijek dobrodošli'. Kako su otkrili dobro upućeni izvori, Charles je bio uvjeren kako bi to bila 'idealna prilika za sve da porazgovaraju, ali se i opuste'.

'No, poziv su odbili, baš kao što su to i prije napravili', potvrdio je izvor.