sretni dani

Donna Vekić s pratiteljima podijelila lijepe vijesti

05.07.2024 u 17:30

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska tenisačica plasirala se u 3. kolo Wimbledona nakon što je svladala Eriku Andrejevu, to joj je bio najljepši poklon za njezin veliki dan. Pokazala je kako je izgledalo na njezinoj intimnoj fešti

Donna Vekić s pratiteljima na Instagramu je pokazala da je proslavila je 28. rođendan, a kako je otkrila na Instagramu, slavlje se održalo u intimnijem okruženju.

'Bolje ikad nego nikad. Oprostite susjedi', opisala je slavljeničku objavu s nekoliko fotografija sportašica. Za proslavu je izabrala sivu tuniku sa srebrnim resicama, a njezini gosti su degustirali čak dvije torte. Čestitali su joj brojni prijatelji i fanovi.

Osim po teniskim pobjedama znana i kao prirodna ljepotica za koju mnogi tvrde da bi mogla krasiti naslovnice modnih časopisa. Njezina jedina javna veza bila je sa švicarskim tenisačem Stanislasom Warvinkom. Osječanka rijetko priča o svom privatnom životu, a ranije izjavila da joj je 'život sazdan od uspona i padova, ali da iz svake bitke izlazi jača'.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Na turnirima rijetko ima slobodne trenutke, a kad ih ima, iskoristi ih za večeru ili kratak obilazak grada. Kad je riječ o odmoru, najviše uživa na Maldivima.

  • +2
Donna Vekić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL