potvrdili prijatelji

Donna Vekić u sretnoj je vezi s poduzetnikom Krešimirom Čorkom

20.10.2024 u 21:10

Bionic
Reading

Naša trenutačno najbolja tenisačica i osvajačica srebrne medalje s nedavnih Olimpijskih igara, Donna Vekić, u subotu navečer sletjela je u zračnu luku Franjo Tuđman, gdje su je fotografi uhvatili u društvu uspješnog poduzetnika Krešimira Čorka, javlja Večernji list

Oni su se zajedno vratili iz Londona, a izvori bliski Donni i Krešimiru kažu kako je dvojac u vezi već dvije godine, kao i to da je poduzetnik bio podrška Osječanki na putu do srebrnog odličja u Parizu, prenio je večeras Večernji list. Par se navodno upoznao preko Krešine kćeri, a nježno prijateljstvo vremenom je preraslo u nešto više.

Uz to što su si međusobna podrška, Čorak i Vekić privatne živote drže za sebe. Međutim, oboje iza sebe imaju veze koje su u nekom trenutku zanimale javnost. Čorak je tako pozornost medija privukao brakom sa Sanjom Duggan, jednom od najbogatijih Hrvatica koja već neko vrijeme živi i radi u Americi. Rastali su se 2019. godine, a završetku njihovog četverogodišnjeg braka kumovala je upravo udaljenost, s obzirom na to da je Krešo ostao u Zagrebu, dok je Duggan vrijeme provodila u Los Angelesu. Prije Sanje poduzetnik je bio u braku s Anom Hanžeković s kojom ima dvoje odrasle djece.

  • +5
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najbolja hrvatska tenisačica svoj je privatni život oduvijek pokušavala sakriti od očiju javnosti. U veljači 2020. godine prvi je put javno progovorila o prekidu s s 11 godina starijim švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom. U vezi s njim je bila od 2015. godine.

Kasnije se šuškalo da je u vezi s nogometašem Brunom Petkovićem. "To je privatni život. Istina je da se mi najviše družimo, najbolje se slažemo jer imamo isti posao i najbolje se razumijemo", govorila je tad tenisačica, no veza nikad nije potvrđena.

Više pročitajte na stranicama Večernjeg lista.