nova frizura

Donna Vekić otkrila zašto se ošišala

01.09.2024 u 21:35

Bionic
Reading

Tenisačica Donna Vekić otkrila je čime se bavi u pauzi od treninga i teniskih mečeva! U rijetkim slobodnim trenutcima posjetila je popularnog frizera i promijenila frizuru

Naša tenisačica Donna Vekić jučer nas je iznenadila promjenom imidža! Lijepa je Donna odlučila unijeti novu razinu razigranosti u svoju frizuru pa je na Instagramu otkrila da je odrezala šiške.

Vekić se za promjenu odlučila usred teniskog turnira US Open koji igra u New Yorku, a obožavatelji su promjenu dočekali brojnim pozitivnim komentarima.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Donna Vekić o novoj frizuri

Međutim, bilokakav komentar Vekić je očekivala i od njujorških sportskih novinara s kojima se susrela na konferenciji, no to se nije dogodilo. Upravo zato tenisačica je reagirala potaknuvši ih da je pitaju nešto o novoj frizuri, a ne samo o sportu.

Natjeravši novinare da je pitaju nešto o frizuri, Vekić je objasnila: 'Oduvijek sam željela odrezati šiške, ali prijatelj me na to nagovorio.'

Iako nije odgovorila tko ju je točno na promjenu nagovorio, za novu je frizuru ipak zaslužan frizer Julien Farel. Poznati je frizer jednom prilikom šišao i Rafaela Nadala, ali i brojne poznate face.

  • +10
Crvene cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo