SREBRNA OSJEČANKA

Ne krije ponos: Donna Vekić pohvalila se svojim uspješnim bratom

14.09.2024 u 23:17

Bionic
Reading

Naša tenisačica koja je na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine osvojila srebrnu medalju, jako je povezana sa svojom obitelji te uvijek ističe kako su joj velika podrška

Plavokosa Osječanka aktivna je na društvenim mrežama te se sad na radost brojnih obožavateljica objavila simpatičnu fotografiju sa svojim zgodnim bratom Brunom.

'Ponosna seka', napisala je naša uspješna tenisačica pokraj fotografije s avionom kojim upravlja njezin brat na kojeg je jako ponosna.

Brata Brunu je već 'pokazala' još prije par godina povodom rođendana te 2022. godine istaknula da je studirao za komercijalnog pilota.

  • +9
Donna Vekić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Ponosna sam na njegov trud i uspjehe, radi se o vrlo zahtjevnom i kompleksnom školovanju', izjavila je svojevremeno ponosna sestra za Večernji list.

Otkrila je tad i da dolazi iz sportske obitelji.

'Da, u mojoj su obitelji svi sportski orijentirani iako nitko nije igrao tenis. Tata Igor se bavio nogometom, mama Brankica bila je atletičarka, a baka Lidija je bila profesorica tjelesnog odgoja. Tako da nitko posebno nije utjecao na to da ja počnem trenirati tenis. Kao mala djevojčica imala sam jako puno energije pa sam se počela baviti gimnastikom, a tek poslije sam probala tenis. Zavoljela sam taj sport i tu sam, evo, i danas. I zahvaljujem svim trenerima u mojoj karijeri koji su radili sa mnom i koji su zaslužni za moj razvoj. Naravno, uz moje roditelje', rekla je tad Donna.