OTVORENA RANA

Dotaknuo se i najbolnije teme: Al Pacino o svojoj je majci nerado pričao

18.10.2024 u 17:04

Bionic
Reading

S razlogom se Ala Pacina naziva holivudskom legendom, osobito zbog njegovih uloga u kultnim filmovima poput trilogije 'Kuma' i 'Lice s ožiljkom'. Upravo iz tog razloga obožavatelji su njegove memoare godinama željno iščekivali i sada su ih, napokon, dočekali

84-godišnja holivudska zvijezda, Al Pacino, u svojim se memoarima dotaknuo mnogih bolnih tema, o kojima je nerado pričao u intervjuima. Među njih zasigurno spada i odnos s majkom Rose Gerard Pacino, s kojom se nije pretjerano slagao.

U memoarima koje je nazvao Sonny Boy, a koji je zapravo bio nadimak koji mu je njegova majka dala, glumac je otkrio kako je tijekom karijere čak dva puta ostao bez novca, a priznao je i kako se s majkom najviše svađao upravo zbog svoje želje da postane glumac.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Za svoju je majku rekao kako je bila 'emocionalno krhka', ali i da su se posvađali nakon što je napustio školu i potom se odselio.

Njegov uspjeh nije dočekala

Njegova majka borila se s depresijom, a preminula je od predoziranja kada je Al Pacino imao 22 godine. To znači da ona zapravo nikada nije doživjela najveći trenutak u životu svoga sina - kada je postigao svjetsku slavu.

  • +2
Al Pacino Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

'Ako ću imati dovoljno sreće i ako ću završiti u raju, možda ću se tamo ponovno susresti sa svojom majkom. Jedino što želim je prilika da joj priđem, pogledam joj u oči i jednostavno joj kažem: 'Hej mama, jesi li vidjela da sam uspio?'

Al Pacino je rođen 25. travnja 1940. kao Alfred James Pacino u braku Rose i Salvatorea Pacina. Roditelji su mu se razveli kada je imao dvije godine, a on je nastavio živjeti s majkom i njezinim roditeljima. Rose je preminula 1962. u dobi od samo 43 godine.