ozbiljno stanje

Bio je klinički mrtav: Al Pacino proživio teško razdoblje

07.10.2024 u 15:20

Bionic
Reading

Al Pacino jedna je od najvećih glumačkih legendi, a u posljednje vrijeme šokirao je javnost činjenicom da je i u 83. godini postao otac! U jednom od posljednjih intervjua, glumac je progovorio o teškom razdoblju koje je tome prethodilo te otkrio da je gotovo umro 2020. godine

84-godišnja holivudska zvijezda progovorila je o teškom trenutku koji ga je snašao 2020. godine. Naime, tada je Al Pacino obolio od korona virusa, a simptomi su bili toliko snažni da su ga gotovo koštali života.

U razgovoru za The New York Times popularni je glumac otkrio detalje bolesti o kojoj je dugo šutio, no sada je otkrio koliko mu je teško bilo.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Covid ga je gotovo koštao života

'Rekli su da mi je puls nestao', ispričao je glumac prisjetivši se da je u tim trenutcima razmišljao kako nema nikakvih sjećanja.

Zbog gubitka pulsa ubrzo su stigla i kola hitne pomoći, a u njegovu je sobu ušla i liječnička ekipa: 'Imao sam oko šest bolničara u toj dnevnoj sobi, a bila su tu i dva liječnika. Imali su tu odjeću koja je izgledala kao da je iz svemira ili tako nešto.'

Prisjećajući se tih teških trenutaka, glumac je rekao da se sjeća razgovora liječničkog tima iz sobe, ali i trenutka kada su ustanovili da se puls vratio.

Pacino se zatim prisjetio kako je svemu prethodila temperatura koja rasla neobičnom brzinom, a onda je uslijedila i ozbiljna dehidracija zbog koje je zaposlio medicinsku sestru koja je vodila računa o njegovom zdravlju, kao i o hidraciji koja je bila neophodna da bi se glumac izliječio.

Iskustvo na rubu smrti natjeralo ga je na duboko razmišljanje, a na kraju je zaključio da smrt za njega nije nešto čega bi se trebao bojati jer je neizbježna.

ZVIJEZDA U VENECIJI

Nitko joj ne bi dao 74: Sigourney Weaver zablistala poput chic Francuskinja

Pogledaj galeriju