Otac u 'kasnim' godinama

Al Pacino priznaje da je 'zabavno' biti novi tata u 84. godini

15.10.2024 u 12:23

Bionic
Reading

Kaže se da 'mudrost dolazi s godinama' pa ako je suduti po tome, postoje neke slavni koje donose puno znanja u igru roditeljstva. Premda ne postoji 'idealna' dob za prinovu u obitelji, holivudski klub starijih očeva je dokaz da - nikad nije prekasno. U tom klubu je i Al Pacino kojem je djevojka Noor Alfallah rodila čevrto dijete

Jedna od najvećih filmskih zvijezda svih vremena, Al Pacino prošle godine je postao otac u devetom desetljeću u vezi s 53 godine mlađom Noor Alfallah.

Pacino je proveo dosta vremena osvrćući se na svoj život budući je pisao svoju autobiografiju pod naslovom 'Sonny Boy', kako ga je majka zvala.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Posveta sinu

Zvijezda filmova kao što je trilogija 'Kum' te 'Vrućina' i 'Scarface' izjavio je da je 'dio razloga' zbog kojeg je želio svoj život posvetiti prenijeti na papir to što je prošle godine po četvrti put postao otac dječaku koji sada ima 16 mjeseci i zove se Roman. Knjiga je 'jamstvo' da će beba imati priliku naučiti nešto o ocu.

'Želim biti u blizini ovog djeteta. I nadam se da ću ostati zdrav, a on zna tko mu je tata', poručio je glumac.

NOOR ALFALLAH

Pada na starije muškarce: Nakon Micka Jaggera i Clinta Eastwooda, atraktivna crnka druži se s 53 godine starijim Alom Pacinom

Pogledaj galeriju

Pacino, koji se nikada nije ženio, više nije s Romanovom majkom, filmskom producenticom Alfallah. Međutim, prema onome što kaže, većina njegovih svakodnevnih angažmana ograničena je na kontakt putem interneta. 'Zanimljivo mi je sve što radi, pa razgovaramo. Sviram usnu harmoniku s njim preko video poziva i uspostavili smo takav kontakt. Dakle, zabavno je', priznaje glumac.

Inače, Pacino je tijekom godina odbio je više ponuda za knjigu, ali je odlučio da se sada 'dovoljno toga dogodilo u njegovom životu da bi moglo biti dovoljno zanimljivo da to netko pročita'. Ono što je smatrao posebno zanimljivim bilo mu je osvrtanje na djetinjstvo i odrastanje u južnom Bronxu u New Yorku.